ANASAYFA Teknoloji Apple yeni iPad Air ve iPad Pro'yu tanıttı

Apple yeni iPad Air ve iPad Pro'yu tanıttı

Dünyaca ünlü bilgisayar şirketi Apple teknoloji gündemine yön veren ürünleri piyasaya sürmeye devam ediyor. Yıllar içinde piyasaya sürdüğü ürünlerin farklı versiyonlarını satışa sunarak ürünleri geliştiren Apple insanları kendisini tercih ettirmeyi sürdürüyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Apple yeni iPad Air ve iPad Pro'yu tanıttı

Teknoloji tutkunları firmalardan gelen haberleri ve gelişmeleri merakla takip etmeyi sürdürüyor. Kendilerine ve çıkardıkları ürünlere ilginin büyük olduğunun farkında olan şirketler ürünlerini çeşitli etkinlikler adı altında gösteriyor.

APPLE'NİN YENİ iPAD ÜRÜNLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Bu kapsamda Apple “Let Loose” adlı bir ürün lansman etkinliği gerçekleştirdi. Burada firmanın en son geliştirdiği ipad ürünleri gösterildi. Görsel ve sistemsel olarak yenilenen Apple ipad air ve Apple ipad pro'nun Türkiye fiyatları da belli oldu. Son dönemlerde iPhone gibi Apple ürünlerindeki fiyat pahalılığı burada da adından söz ettirdi.

İpad Air'in eski versiyonlarına ek olarak hafızasının 1TB'ye ve ekran inçinin 13'e yükseltildiği ifade edildi.  Ürün Amerika Birleşik Devletlerinde 599 dolardan satılşa sunulacak.  Bir diğer ürün olan Apple İpad Pro'nun ise M4 işlemciye sahip olacağı ve 5.1 işe 5.3 mm incelik seçeneği ile geleceği bildirildi. 

Şirket aynı zamanda bir tablet kalemi tanıttı. Sadece iPad Air ve İPad Pro ile uyumlu olacak bu kaleminde yüksek satış rakamlarına ulaşacağı ön görülüyor.

SATIŞ FİYATLARI 

Söz konusu ürünlerin ülkemizdeki satış fiyatları ise şu şekilde oldu;

iPad Pro 13 inç 59 bin 999 TL

11 inç 45 bin 999 TL

Apple Pencil Pro  5 bin 299 TL

Ürünlerin ülkemizde nasıl bir satış rakamına ulaşacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak. Türkiye'De Apple ürünlerinin en çok tercih edilen teknolojik ürünler arasında yer aldığı biliniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mülkü bu adreste olan Ankaralılar köşelik oldu! Taşı toprağı resmen altın yatırımın gözdesini hemen keşfedin

Mülkü bu adreste olan Ankaralılar köşelik oldu! Taşı toprağı resmen altın yatırımın gözdesini hemen keşfedin