ANASAYFA Teknoloji Apple'dan üzücü haber geldi! O ürünün satışı durduruldu

Apple'dan üzücü haber geldi! O ürünün satışı durduruldu

Apple tutkunlarını üzen haber geldi. Yaşadığı patent sorunu şirketin o ürünün satışını durdurmasına neden oldu. Apple severleri üzen haberin detayları haberimizde...
Apple'dan üzücü haber geldi! O ürünün satışı durduruldu

ABD'li teknoloji devi Apple, üzücü haberi bugün itibariyle duyurdu. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın kullandığı Apple ürünlerinin en çok tercih edilenlerinden biri ise akıllı saatleri Apple Watch'lar oluyor. 

Şirketin yaşadığı patent sorunu ise en yeni Apple Watch serilerinin satışını durdurmasına neden oldu. Satışların durdurulması ise, giyilebilir cihazlardaki SpO2 sensörleriyle ilgili bir patent anlaşmazlığının hemen sonrasında geldi. 

ARTIK WEB SİTESİNDE SATILMIYOR 

Apple, online satışlarını durdururken, Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2'nin mağazalardaki satışı ise şimdilik devam ediyor. Sorun ise patent anlaşmazlığından kaynaklanıyor. Giyilebilir cihazlardaki SpO2 sensörleriyle ilgili yaşanan patent anlaşmazlığı, Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2'nin online satışlarının durdurulmasına neden oldu. 

Web sitesinde satışının durdurulduğu Apple Watch'lar, Apple mağazalarında şimdilik hala mevcut durumda. Apple, 25 Aralık'ta planlanan ithalat yasağı yürürlüğe girmeden önce 24 Aralık'tan itibaren yaklaşık 270 perakende satış noktasında da satışları askıya almayı planlıyor. ABD'de Apple Watch'ın online satışının durdurulması ardından bir üzücü haber de cihazların değişimi konusunda geldi. 

APPLE WATCH DEĞİŞİMİ YAPILMAYACAK 

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre, artık garanti kapsamında olmayan eski saat modelleri için donanım değişimi de durduruldu. Apple Watch 6, 7, 8, 9, Ultra veya Ultra 2'si olan kullanıcılar, cihazlar ile ilgili herhangi bir değişim artık Apple aracılığıyla yapamayacak. 

Sorunun duyurulması ardından Apple severler duruma tepki gösterirken şirket, Apple'ın kordan gibi aksesuarların satışına devam edeceğini de belirtti. Garanti kapsamındaki cihazların para iadesi için iadesi de devam ederken, 25 Aralık'tan sonra ise yasaktan önce satın alınan saatlerin renk ve boyutlarının değişimi de durdurulacak. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eryaman Stadyumu'nun zemini alarm veriyor

Eryaman Stadyumu'nun zemini alarm veriyor