ANASAYFA Teknoloji Başkan Köse'den duyuru! Mamak Füzyon tüm ihtişamıyla başlıyor

Başkan Köse'den duyuru! Mamak Füzyon tüm ihtişamıyla başlıyor

Mamak'ta teknoloji ve yazılım rüzgarı esmeye hazırlanıyor. Mamak Belediye'si tarafından gerçekleştirilecek olan Füzyoner Night etkinliğiyle özel workshoplar ve challenge tadında eğitimler Mamaklıları bekliyor.
Başkan Köse'den duyuru! Mamak Füzyon tüm ihtişamıyla başlıyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin sosyal medya paylaşımı teknoloji severleri heyecanlandırdı. Mamak'ta yazılım rüzgarının eseceği etkinlik, şimdiden ilçe vatandaşlarını heyecanlandırıyor. 

Başkan Köse, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Mamak'ta gerçekleşecek yazılım ve kod yazma etkinliğinin detaylarını paylaştı. Köse'nin paylaşımına göre, 12 Ocak 2024 Cuma günü gerçekleşecek Füzyoner Night etkinliğinde özel workshoplar ve challenge tadında eğitimler katılımcıları bekliyor. 

GENÇ DOSTU MAMAK 

Özel workshoplar ve challenge tadında eğitimler verilecek olan Füzyoner Night etkinliğinde, katılımcılar hem eğlenecek hem de kod yazmanın tadını çıkaracak. 

Etkinlik, 12 Ocak 2024 Cuma günü, saat 17.00'da Mamak Füzyon Şafaktepe Merkezi'nde başlayacak ve 13 Ocak 2024 Cumartesi günü, sabah saat 08.00'da sonlanacak. Kod yazma, geliştirme ve mentorluk programlarının yer alacağı etkinliğe katılmak isteyenler, ‘’http://linktr.ee/mamakfuzyon'' adresi üzerinden başvuru formuna erişebilecek. 

Genç dostu ilçe Mamak'ta unutulmaz saatlerin yaşanacağı etkinlikte,  yazılım ve kod alanında yetenekli ve ilgili gençler, doyasıya bir eğlencenin tadını çıkarırken, özel workshoplar ve challenge tadında eğitimler ile de hem eğlenilecek hem de öğrenilecek. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği ve Ankaragücü Ahmet Çalık'ı unutmadı

Gençlerbirliği ve Ankaragücü Ahmet Çalık'ı unutmadı