ANASAYFA Teknoloji Beklenen gün geldi! Xiaomi 13T Pro, 16 Eylül'de geliyor: İşte detayları..

Beklenen gün geldi! Xiaomi 13T Pro, 16 Eylül'de geliyor: İşte detayları..

Türkiye'nin önde gelen firmalarından Xiaomi'den beklenen sızıntı gerçekleşti. 16 Eylül'de tanıtılması beklenen Xiaomi 13T Pro' ya ait tüm detaylar ortaya çıktı.
yazar
Haber Merkezi
Beklenen gün geldi! Xiaomi 13T Pro, 16 Eylül'de geliyor: İşte detayları..

16 Eylül'de tanıtılacak olan Xiaomi serisinin 13T Pro akıllı telefonunun detayları sızdırıldı. Sızdırılan teknik özellikler, cihazın oldukça iddialı olduğunu gösteriyor.

xiaomi-13t-pro-daten-preis-release-geruecht-1f.jpg

"İŞTE BEKLENEN ÖZELLİKLER"

Teknoloji meraklıları tarafından merakla beklenen Xiaomi 13T Pro' nun özellikleri sızdırıldı. Gelen son bilgilere göre 16 Eylül'de piyasaya sürülmesi beklenen bu seri oldukça göz alıcı özelliklere sahip. 6.67 inç OLED ekranı olan 13T Pro'nun 144 Hz tazeleme hızına ve 1.5K çözünürlüğe sahip olacak. Cihaz, MediaTek’ in sekiz çekirdekli Dimensity 9200 Plus işlemcisinden güç alacak. Cihaz 16GB RAM veya 12GB RAM seçenekleriyle gelecek. Oldukça yüksek depolama alanına sahip bu akıllı telefon 256GB, 512GB veya 1TB olarak alıcılarına sunulacak. Bu cihazda kamera önemli bir yer tutuyor. Cihaz, MediaTek’in sekiz çekirdekli Dimensity 9200 Plus işlemcisinden güç alacak. Cihaz günlük kullanımda su ve toza dayanıklı olup pil kapasitesi ise 5,000mAh olacak ve 120W hızlı şarj desteği sunulacak.

16-eylulde-satisa-sunulacak-min.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avrupanın en ucuz elektrikli otomobili! Dacia Spring güncel fiyatı ve özellikleri

Avrupanın en ucuz elektrikli otomobili! Dacia Spring güncel fiyatı ve özellikleri