Disney Plus'tan abonelerini üzecek haber! Haziran ayı işaret edildi

Online dizi ve film izleme platformu Disney Plus radikal bir değişikliğe gideceğini açıkladı. Kullanıcıların memnun kalmayacağı uygulama için ilerleyen aylarda çalışmalar yapılacağı öğrenildi.

Disney Plus'tan abonelerini üzecek haber! Haziran ayı işaret edildi

Son dönemde milyonlarca abonesi olan platformlar sık sık fiyat arttırma ve ürettiği içerikler ile adından söz ettiriyor. Dev bütçeli yapımlara ev sahipliği yapan uygulamalar kullanıcılar ile karşı karşıya kalmaya devam ediyor.

YENİ KARAR İLERLEYEN AYLARDA HAYATA GEÇECEK

Son olarak Disney Plus'tan yeni bir karar geldi. Söz konusu kararda hesap kullanımına dair yeni bir gelişme yaşanılacağı öğrenildi. Söz konusu adım hakkında Disney Plus'un en üst yetkililerinden olan Bob Iger'den bir açıklama geldi.

Söz konusu kararda Disney Plus'un Haziran ayından itibaren şifre paylaşımını tamamen kaldırmaya yönelik adımlar atacağı bildirildi. Iger açıklamasında Haziran ayını ilk somut adımları atılacak zaman olarak gösterildi.

Söz konusu uygulama hayata geçince Disney Plus aboneleri aynı çatı altında yaşarken bir sorun yaşamayacak fakat farklı konumdaki kişiler hesaba giremeyecek. Hesaba girmek isteyenler fazladan ücret ödeyecek.

FİYAT ARTTIRIMI OLACAK MI?

Bu hareket ile daha fazla abone kazanacağını ön gören Disney Plus'a hayata geçireceği adımın fazla abone getirip getirmeyeceği ilerleyen dönemlerde belli olacak.

Ülkemizde şu anda 1500 TL'ye yakın bir yıllık abonelik fiyatına sahip olan Disney Plus'un ilerleyen dönemlerde bir kez daha artırım yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Disney geçtiğimiz aylarda ülkemizde Atatürk dizisi gibi konularda büyük tepki görmüştü.

SONRAKİ HABER