ANASAYFA Teknoloji Efsane caddenin oyundaki değişimi oyunseverleri duygulandırdı!

Efsane caddenin oyundaki değişimi oyunseverleri duygulandırdı!

Grand Theft Auto Vice City'deki Vice City caddesi yeniden oyunseverlerle buluşuyor. Rockstar Games, paylaştığı fragmanda 2002'de piyasaya sürülen GTA Vice City'deki popüler caddenin GTA 6'da yer alacağı görüldü.
Efsane caddenin oyundaki değişimi oyunseverleri duygulandırdı!

Rockstar Games serinin yeni oyunu GTA 6'nın tanıtımını paylaştığı fragman ile yaptı. Oyundan kareler sızması nedeniyle fragman yayınlanması gereken saatten bir kaç saat önce paylaşıldı. GTA 6'ının fragmanında oyunun 2025'te piyasa sürüleceği belirtildi. Son olarak 10 yıl önce piyasaya çıkarılan GTA 5'den sonra oyunseverler heyecanla GTA 6'yı bekliyordu. Paylaşılan fragmanda GTA 6'nın Vice City'de geçeceği açıklandı. Vice City'den görüntülere yer verilen fragman büyük beğeni topladı ve paylaşıldığı andan itibaren çok fazla izlendi. 

1 GÜNDE 100 MİLYONUN ÜZERİNDE İZLENDİ

Ayrıca Youtube'da yayınlanan fragman kısa sürede en çok izlenme sayısına ulaşan video oldu. 1 gün sonunda video 100 milyonun üzerinde izlendi ve Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi.

İLK OLARAK PLAYSTATİON VE XBOX'DA OLACAK

Rockstar Games tarafından GTA 6'nın ilk olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X/S'te oyunseverler ile buluşacağı ifade edildi. Bilgisayar oyuncularının ise GTA 6ya ulaşma için 1 yıl daha bekleyerek 2026 yılını beklemeleri gerekecek.

Serinin 2002 yılında piyasa sürülen ilk oyunu olan Grand Theft Auto Vice City'deki popüler cadde yeni haliyle görücüye çıktı. Cadde yeni haliyle oyunseverleri heyecanlandırdı ve büyük beğeni topladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Hanım Evi kursiyerlerini ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Hanım Evi kursiyerlerini ziyaret etti