ANASAYFA Teknoloji Galaxy M15'ten ilk görüntüler geldi! Dev batarya ile kullanıcılara sunulacak

Galaxy M15'ten ilk görüntüler geldi! Dev batarya ile kullanıcılara sunulacak

Teknoloji devi Samsung'un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy M15'in ilk görüntüleri sızdırıldı. Dev batarya ile sunulacak olan telefon, şimdiden merak konusu oldu.
Galaxy M15'ten ilk görüntüler geldi! Dev batarya ile kullanıcılara sunulacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy M15 için geri sayıma devam ederken, telefondan ilk görüntüler de sızdırıldı. 

Alışılmış Galaxy telefonlarından çok fazla farkı olmayan M15'in en dikkat çekici özelliği ise dev bataryası oldu. 5880 mAh büyüklüğünde bir bataryayla birlikte gelecek olan telefonun şarj hızı ise henüz bilinmiyor. 

Kalın ve yuvarlak çerçeveli hatlara sahip olan Galaxy M15, FCC sertifikasına göre akıllı telefon çift bantlı Wi-Fi (5GHz ve 2,4GHz) ve Bluetooth işlevselliğinin yanı sıra 5G bant n66’yı da destekleyecek. 

Telefonun 5G özelliğinin yanı sıra, sekiz çekirdekli bir yonga seti bulunacak ve yonga setinin yanında 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı da telefonda yer alacak. 

DAHA FAZLA DEPOLAMA İÇİN SD KART DESTEĞİ 

Samsung, daha fazla depolama alanı isteyenler için 1 TB’a kadar Micro SD kart desteği de verecek. Yonga seti gücünü 25W kablolu şarj desteğine sahip tam 6000 mAh büyüklükte bir bataryadan oluştuğu da öğrenilen Galaxy M15, üçlü bir arka kamera kurulumu, arka kamera kurulumunda 50 MP çözünürlükte bir ana kamera ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Ön kamerasının 2 MP olduğu telefonda, makro kamera ve 2 MP çözünürlükte derinlik sensörü de olacak. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı gençler müjde başvurular resmen başladı! Artık tamamen ücretsiz faydalanabileceksiniz

Ankaralı gençler müjde başvurular resmen başladı! Artık tamamen ücretsiz faydalanabileceksiniz