ANASAYFA Teknoloji Giyilebilir teknoloji yaygınlaşıyor! JBL Akıllı gözlük işine girdi

Giyilebilir teknoloji yaygınlaşıyor! JBL Akıllı gözlük işine girdi

Dünya genelinde teknolojik gelişmeler hızlı bir şekilde yaşanmaya devam ediyor. Kendi içinde gelişen ürünlerin kullanım prensipleri de zaman içinde farklılaşıyor. Bu kapsamda JBL önemli bir ürün tanıtımı yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Giyilebilir teknoloji yaygınlaşıyor! JBL Akıllı gözlük işine girdi

Global anlamda adından söz ettiren ses ekipmanları üreticisi JBL teknoloji pazarında daha fazla yer edinmek için harekete geçti. Kuruluş amacından sapmayan şirket teknolojinin ortaya koyduğu yeni yollardan da geri kalmadı.

JBL'DEN AKILLI GÖZLÜK

Bu kapsamda JBL akıllı gözlük üreteceğini açıkladı. Webtekno'da yer alan habere göre JBL insanların müzik dinleyebileceği ve telefon aramalarına yanıt verme gibi özellikleri olan gözlüğü Yinyue Fan'ı tanıttı. 

Çok hafif olması beklenen ve estetik olarakta göze hitap eden bir tasarımı olan Yinyue Fan'ın şu an için sadece Çin'de ön siparişe açıldığı öğrenildi. Tek şarj ile 8 saate kadar kullanım seçeneği sunan Yinyue Fan'ın dünya genelinde bir satışı olup olmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

HEM DAYANIKLI HEM UYUMLU

Su ve toz gibi dış etkenlere karşı dayanıklı olan Yinyue Fan, bluetooth özelliği ile başka cihazlar ile de uyumlu olabilecek. Gözlükten müzik dinlenme olayı gibi farklı bir deneyim sunacak Yinyue Fan'ın nasıl bir geri dönüşe sahip olacağı merak ediliyor.

Giyilebilir teknoloji konusunda ilerleyen yıllarda farklı çalışmalarında yaşanması bekleniliyor. Teknoloji severler ürünleri çıkar çıkmaz deneyimliyor. Deneyimlerini diğer insanlarla paylaşan insanlar kullanıcıların fikir sahibi olmasına etkide bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü maçının VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti

Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü maçının VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti