ANASAYFA Teknoloji Google Pixel 8a bekleyenler! Fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Google Pixel 8a bekleyenler! Fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Teknoloji tutkunlarının büyük bir heyecan ve merakla beklemiş oldukları Google Pixel 8a fiyatı ve özellikleri basına sızdırıldı.
yazar
Gülcan ÖZER
Genel Yayın Yönetmeni
Google Pixel 8a bekleyenler! Fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceği açıklanan Google I/O 2024 etkinliği teknoloji tutkunları tarafından büyük bir heyecanla beklenmeye devam ederken teknoloji devi Google tarafından geliştirilen yeni orta sınıf telefon Google Pixel 8a'nın özellikleri ve muhtemel fiyatı sızdırıldı. Pixel 7a modelinin daha geliştirilmiş versiyonu olarak tasarlanan yeni nesil telefonda pek çok özellik bulunacak. 

Yeni nesil cihazın bir alt modelinden farklı olarak depolama alanı ve ekran yenileme hızında büyük artış yapılması bekleniyordu. Google Pixel 8a modelinin depolama alanının 256 GB'a kadar yükseltilmesi beklenirken bir alt modelinde bu alan 128 GB olarak tasarlanmıştı. Yani depolama alanı tam 2 katına kadar çıkartılmış olacak. Corning Gorilla Glass 3 koruması, HDR desteği, 6.1 inç FHD+ OLED ekran özelliği aynı tutulurken ekran yenileme hızı ise 120Hz’e çıkartılacak. 

GOOGLE PİXEL 8A FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLACAK?

Orta sınıf segment akıllı cep telefonu olarak tasarlanan yeni model özellikleri ile teknoloji tutkunlarının yakın takibine girmeyi başarırken telefonun satış fiyatı da sızdırıldı. Pixel 8a başlangıç fiyatı 499 dolar olarak açıklanırken Pixel 8a 256 GB fiyatı ise 559 dolar olarak sızdırıldı. 

Teknoloji tutkunlarının yakın markaja aldığı cep telefonun kesin fiyatı ve tüm özelliklerinin 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Google I/O 2024 etkinliğinde açıklanması bekleniyor. Cihaz bugünkü kur üzerinden Türkiye'de 16 bin 112 TL'den satışa çıkmış olacak. 256 GB olan modeli almak isteyen kişilerin ödemeleri gereken rakam ise 18 bin 50 TL olacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı sürücülerin yüzlerini güldüren müjde! Benzin ve motorine indirim geliyor

Ankaralı sürücülerin yüzlerini güldüren müjde! Benzin ve motorine indirim geliyor