ANASAYFA Teknoloji GTA 6 piyasaya çıkmadan ilk ödülünü aldı

GTA 6 piyasaya çıkmadan ilk ödülünü aldı

Oyunseverlerin heyecanla beklediği ve 2025 çıkacak olan GTA 6'ya ilk ödülü Playsitation tarafından verildi.
GTA 6 piyasaya çıkmadan ilk ödülünü aldı

GTA 6 henüz oyun tutkunları ile buluşmadan ödül almaya başladı. Oyunseverlerin heyecanla beklediği Rockstar Games'in yeni oyunu Grand Theft Auto 6'ya (GTA 6) ilk ödül dünyaca ünlü video oyun konsolu serisi Playstation tarafından verildi. Playsitation, 2024 ve sonrası için GTA 6'ya en çok beklenen oyun ödülünü verdi. Böylece Rockstar Games, daha GTA 6 daha çıkmadan ilk ödülünü almış oldu.

GTA 6 2025'TE PİYASAYA ÇIKACAK

Rockstar Games geçtiğimiz haftalarda GTA 6'nın fragmanını yayınlamış ve merakla beklenen oyunun 2025 yılında otun tutkunları ile buluşacağını açıklamıştı. GTA severleri en çok heyecanlandıran şey oyunda Grand Auto: Vice City'de ( GTA Vice City) bulunan efsane caddenin Rockstar Games'in yeni serisi olan GTA 6'da yenilenmiş haliyle yer alacak olması oldu.

Fragman da o efsane caddeyi görenler oyunun bir an önce piyasaya çıkmasını iple çekiyor. Bu nedenle fragman daha ilk günden 100 milyonun üzerinde bir görüntülenme sayısına ulaşmıştı.

GTA 6 İLK OLARAK KONSOLİÇİN DAHA SONRA PC İÇİN ÇIKACAK

Rockstar Games GTA 6'nın ilk olarak PlayStation ve Xbox Series X/S konsolları için çıkış yapacağı bir yıl sonra yani 2026'da PC için piyasaya sürüleceğini açıklamıştı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AYM Can Atalay kararını verdi! İkinci hak ihlali kararı

AYM Can Atalay kararını verdi! İkinci hak ihlali kararı