ANASAYFA Teknoloji Gürgençler Airpods Pro hediye ediyor! Okula dönüş kampanyası

Gürgençler Airpods Pro hediye ediyor! Okula dönüş kampanyası

Gürgençler, Okula Dönüş Kampanyası kapsamında ile tüm üniversite öğrencilerine yüzde 8 indirim ve kampanya süresi boyunca yapılacak olan satın alımlarda 1. Nesil AirPods Pro kablosuz kulaklığı da hediye ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Gürgençler Airpods Pro hediye ediyor! Okula dönüş kampanyası

Gürgençler mağazası, okula dönüş kampanyası kapsamında yüzde 8 indirim ile Mac alana 1. Nesil AirPods Pro hediye ediyor! İşte detaylar…

Ağustos ayına girmemize birkaç gün kala öğrenciler de şimdiden yeni dönemin hazırlıklarını yapmaya başladılar. Çoğu öğrenci de eğitim süreleri boyunca Apple ürünlerini tercih etmekte. Gürgençler mağazası da okula dönüş kampanyası ile öğrencileri desteklemeye devam ediyor.

Gürgençler teknoloji mağazası, okula dönüş kampanyası kapsamında tüm üniversite öğrencilerine yüzde 8 indirim yapıyor. Bu indirime ek olarak, kampanyanın süresi boyunca yapılan satın alımlarında 1. Nesil AirPods Pro kablosuz kulaklığı da hediye ediyor.

gurgencler-apple-yeni-magaza.jpg

Kimler faydalanabiliyor?

Kampanya, aktif tüm üniversite öğrencileri veya üniversite akademik personelleri için geçerli olmaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için üniversite akademisyen kimliği, üniversite öğrenci belgesi veya üniversite giriş kimliği ibrazı zorunlu bulunmaktadır.

Nakit ve havale indirimi ve Taksit fırsatı

Mac alımlarında vade farksız 6 taksit fırsatı tüm bankalarda geçerlidir. Ayrıca Mac alımlarında nakit veya havale ile ödemelerde tüm kampanyalara ek yüzde 2 indirim uygulanmaktadır.

gurgencler-adana-m1-avm-magazasi-1.jpg

Kampanyanın dışında bulunan ürünler

Kampanyaya, özel konfigürasyon Mac ürünleriyle, Mac Mini ve Mac Studio ürünleri dahil değildir.

Kampanyanın hediyesi

Okula dönüş kampanyası'ndan faydalanan tüm eğitim alan öğrencilere özel olan bu kampanya kapsamında, Mac alımlarında MLWK3TU/A AirPods Pro 1. Nesil ürün hediye ediliyor.

mlwk3tua-airpods-pro-1-nesil-mlwk3tua-638249651518592270.webp

Kampanya tarihleri

Okula Dönüş Kampanyası'ndan bugün itibariyle faydalanabilirsiniz. Buna ek olarak, 23 Ekim tarihine kadar Gürgençler mağazalarında ve www.gurgencler.com.tr adresinde geçerli olacağını belirtelim.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Beypazarı'nda ekmeğin fiyatı 7 liraya yükseldi!

Ankara Beypazarı'nda ekmeğin fiyatı 7 liraya yükseldi!