ANASAYFA Teknoloji Hayatını kaybeden Space X Mühendisi Yiğit Tokbey kimdir , hangi ünlünün oğlu?

Hayatını kaybeden Space X Mühendisi Yiğit Tokbey kimdir , hangi ünlünün oğlu?

Bilim ve teknoloji alanında son yıllarda adını sıkça duyduğumuz Amerikan Space X şirketinden bu sefer kötü bir haber geldi. Ünlü şarkıcı Hülya Yiğitalp'in oğlu Space X Mühendisi Yiğit Tokbey'in hayatını kaybettiği bildirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Hayatını kaybeden Space X Mühendisi Yiğit Tokbey kimdir , hangi ünlünün oğlu?

Elon Musk'ın sahibi olduğu ve ülkemizde de çalışmaları merakla takip edilen Space X özellikle uzay konusunda yaptığı çalışmalar ile bilinmekte. Dünyanın öneminden dolayı sayılı şirketlerinden olan Space X'de Türk vatandaşlarından da çalışanlar yer almakta ve yaptıkları önemli işlerle ülkemizi gururlandırıyorlar.

Space X şirketinde çalışan Türk vatandaşlarından olan Yiğit Tokbey'den ne yazık ki üzücü bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre Amerika'nın California Eyaleti'nde bulunan Orcutt bölgesinde zincirleme bir kaza meydana geldiği ve kazada Yiğit Tokbey'in hayatını kaybettiği açıklandı.

CENAZE TÜRKİYE'DE DEFNEDİLECEK

31 yaşındaki Tokbey'in ünlü sanatçı Hülya Yiğitalp'ın oğlu olduğu öğrenildi. Yiğitalp'in Rıfat Tokbey ile evliliğinden olan 3 çocuğundan birisi olan Yiğit Tokbey'in cenazesinin Adana'da defnedileceği ifade edilirken sosyal medyada vatandaşlar Space X'de fırlatma mühendisi gibi önemli bir görevde çalışırken genç yaşta hayatını kaybetmesinden üzüntü duyduklarını belirttiler.

HÜLYA YİĞİTALP'İN OĞLU

67 yaşındaki Ankara doğumlu müzisyen Hülya Yiğitalp'in vefat eden oğlu ile ilgili henüz bir açıklaması ile ilgili bir açıklaması bulunmazken en büyük oğlu olan Yiğit Tokbey'in vefatından dolayı Yiğitalp'e sosyal medya aracılığı yüzlerce başsağlığı mesajı gönderildiği öğrenildi. Henüz 10 ay önce Space X'de çalışmaya başlayan Tokbey'in kısa sürede cenaze işlemlerinin tamamlanması ve ülkemizde defnedilmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir kere başvurmanız yeterli onayı alanlar bayram edecek! 1200 TL'yi cüzdanına koymak isteyenler tek SMS yeterli

Bir kere başvurmanız yeterli onayı alanlar bayram edecek! 1200 TL'yi cüzdanına koymak isteyenler tek SMS yeterli