ANASAYFA Teknoloji Hepsiburada dev Samsung indirimini duyurdu! 2 bin TL kupon dağıtılacak fırsatı kaçırmayın!

Hepsiburada dev Samsung indirimini duyurdu! 2 bin TL kupon dağıtılacak fırsatı kaçırmayın!

Dijital alışveriş platformu Hepsiburada'dan flaş bir hamle geldi. Hepsiburada, Samsung'un yeni çıkacak Galaxy ürünlerini almak için platforma kayıt olan kullanıcılarına özel bir kampanya başlattı.
yazar
Haber Merkezi
Hepsiburada dev Samsung indirimini duyurdu! 2 bin TL kupon dağıtılacak fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'de her alanda oldukça yaygın bir kullanıma sahip Samsung markasına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Samsung markasının güncel fiyatları ve modelleri günlerde milyonlarca kez araştırılırken dijital alışveriş platformu Hepsiburada'dan flaş bir hamle geldi.

Ülkemizde ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip alışveriş platformu Hepsiburada, Samsung'un yeni çıkacak Galaxy ürünlerini almak için platforma kayıt olan kullanıcılarına özel bir kampanya başlattı.

Yeni üyelerine özel ön sipariş fırsatlarına ek olarak 2 bin TL'lik indirim kuponu sunan Hepsiburada'nın cazip teklifi de adeta kaçırılmayacak nitelikte...

Kampanyaya dair ise şirketten yapılan açıklamaya göre ise Samsung’un yeni lansman ürünleri çok yakında Hepsiburada'da yerini alacağı belirtildi.

Tüm bu gelişmeler sonrası, gözler Hepsiburada'nın internet sitesine çevrildi.

Cihazı satın almak isteyen vatandaşlar, ürüne 26 Temmuz saat 14.00'te gerçekleştirilecek "Galaxy Unpacked" etkinliği sonrası açılacak lansman ürünlerine ön siparişe özel indirim kuponu fırsatıyla Hepsiburada üzerinden ulaşılabilecek.

Öte yandan ülkemizde Samsung markasının Galaxy modellerinin en ucuzu 5.399 TL'den satılan Galaxy A04e modeli iken en pahalısı ise 57.999 TL'den satılan Galaxy S23 Ultra modeli.

Sizlerde teknoloji haberlerinden haberdar olmak için ( Haberankara.com) adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekonomi piyasasından son dakika! Dolar ve gram altın zirveyi gördü!

Ekonomi piyasasından son dakika! Dolar ve gram altın zirveyi gördü!