Huawei yeni tablet ve laptoplarını ülkemizde ön satışa sundu

Ünlü teknoloji markaları yeni ürünler çıkararak kullanıcıların onlardan istediklerine cevap veriyor. Görücüye çıkan ürünler teknik özellikleri ile adlarından söz ettiriyor.

Huawei yeni tablet ve laptoplarını ülkemizde ön satışa sundu

Dünya'nın önde gelen teknoloji şirketlerinden Huawei en yeni ürünlerini Türk teknoloji tutkunları ile buluşturmaya devam ediyor. Şirketin son olarak bir tablet ve 2 laptop modelini Türkiye'de görücüye çıkardığı öğrenildi.

Günümüzde insanların gün içinde sürekli hareket halinde olmasından dolayı firmalar tablet ve laptop gibi her an her yerde kullanılabilen ürünleri de yeni özellikler ekleyerek satışa çıkarıyor.

3 YENİ ÜRÜN PİYASADA

Bu kapsamda Huawei "MatePad 11.5S", yeni "MateBook X Pro" ve "MateBook 14" adlı ürünlerini satışa çıkardı.

Ürünlerin fiyatları ise şu şekilde oldu;

MatePad 11.5S, 16 bin 999 lira

MateBook 14, 42 bin 999 lira

MateBook X Pro, 84 bin 999 lira

ÜRÜNLER VE BAZI ÖZELLİKLERİ

Ön satışa sunulan ürünlerde Matepad'da uzun süreli kullanım özelliği göze çarpıyor. Söz konusu ürün 8.800 mAh bataryası ile bu konuda iddialı olduğunu vurguluyor. Matebook 14'te ise Intel Core Ultra işlemci ve çift shark fin ısı dağıtma sistemi bulunuyor.

Fiyatı ve teknik özelliği ile içlerinde ön plana çıkan Matebook X Pro 40W TDP sunarak yoğun görevlerde kesintisiz performans sağlıyor.

Firmalar yaz dönemi ve sonbahar döneminde ürün çıkarmaya devam ediyor. Teknoloji dünyasında yer edinen bu gelişmeler yeni ürün alacaklarında fikir sahibi olmasını sağlıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER