ANASAYFA Teknoloji İnstagram beklenen özelliğini duyurdu! Okundu bilgisi kapatılabilecek

İnstagram beklenen özelliğini duyurdu! Okundu bilgisi kapatılabilecek

Dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı olan sosyal medya uygulaması Instagram uzun süredir kullanıcılarının gelmesini beklediğini özelliğini açıkladı. Artık instagram üzerinden mesajlaşan kullanıcılar görüldü özelliğini kapatabilecek.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
İnstagram beklenen özelliğini duyurdu! Okundu bilgisi kapatılabilecek

Günlük hayatta her gün yüz milyonlarca insanın kullandığı ve dünya genelinde 10 milyardan fazla kullanıcısı olan Instagram mesajlar bölümü için bir dizi güncelleme yaptı. Bu özellikler arasında en göze çarpanı ise artık instagram'da da kullanıcıların mesajlaşırken görüldü özelliğini kapatabilecek olması oldu.

MESAJLAR KISMINA GÜNCELLEME GELDİ

Facebook'u kuran adam olarak ün salan Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Mete şirketine bağlı olan İnstagram uygulaması kullanıma sunulmasının üzerineden 10 yıldan fazla zaman geçmesinin üzerinden halen popülerliğini koruyor. Bir çok sosyal medya uygulamasının özelliğini kopyalaması ile sık sık tartışma konusu olan ve sık sık çökmeler meydana gelmesi ile de eleştirilen İnstagram yeni bir güncelleme yayınladı.

Bu güncelleme ile artık kullanıcılar mesaj gönderdikten sonrasında da mesajlarında düzenleme yapabilecekler. Bu sayede kullanıcılar yanlış mesaj gönderdiğinde ya da mesajını değiştirmek istediğinde yeniden mesaj yazmak zorunda kalmayacak. Bir diğer güncelleme ise yine kullanıcıların diğer mesajlaşma uygulamalarından aşina olduğu sohbeti başa sabitleme özelliği şeklinde oldu. Kullanıcılar istedikleri mesajı sohbetin ilk sırasına sabitleyebilecek.

GÖRÜLDÜ BİLGİSİ KAPANABİLECEK

Mesajlar kısmına gelen en ses getiren özellik ise kullanıcıların mesajları görüldü özelliğini kapatabilecek olması oldu. Uzun yıllardır sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları kullanan insanlar bu özelliği artık instagram'da da deneyimleyebilecek. Uygulamaya ilerleyen dönemlerde yeni özelliklerin gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da hangi alıveriş merkezleri var? İşte Ankara'da bulunan AVM'ler

Ankara'da hangi alıveriş merkezleri var? İşte Ankara'da bulunan AVM'ler