ANASAYFA Teknoloji Instagram çöktü mü, neden erişim sağlanamıyor, takipçiler neden görünmüyor?

Instagram çöktü mü, neden erişim sağlanamıyor, takipçiler neden görünmüyor?

Dünyanın en çok kullanıcısı olan sosyal platformları arasında yer alan Instagram, aldığı güncellemeler ve zaman zaman yaşanan erişim problemleri ile gündeme geliyor. Instagramda yaşanan erişim sorunları bir kez daha gündeme gelirken kullanıcılar bu sorunun çözümü için araştırmalarına başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Instagram çöktü mü, neden erişim sağlanamıyor, takipçiler neden görünmüyor?

Teknolojinin gelişmesi ile beraber hayatımıza giren sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram, dünya üzerinden milyonlarca birey tarafından kullanılıyor. Kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği, video ve fotoğraf paylaşım uygulaması olan Instagram, son dönemde pek çok güncelleme aldı. 

Aldığı güncellemelerin yanı sıra zaman zaman yaşanan erişim problemleri ile gündeme gelen Instagram hakkında kullanıcılar yine ‘’Instagram çöktü mü, erişim sorunu neden oldu, takipçiler neden görünmüyor?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Söz konusu sorunların gündem olması ile beraber merak edilen sorularla ilgili gelişmeleri derledik. 

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Son teknolojinin en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram hakkında bazı kullanıcılar erişim problemi yaşadıklarını bildirerek  sorunun kaynağı ve çözümü için araştırmalarına başladı. Instagram'a erişimde problem yaşandığını bildiren kullanıcılar, Instagram hesaplarına erişemediklerini bildirdi. Bazı kullanıcılar, Instagram kullanırken hata ile karşı karşıya kalırken konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. 

Bazı kullanıcılar, takipçilerini göremediklerini, bazı kullanıcılar ise ‘’Sayfa şu an da yüklenemiyor'' uyarısı alırken sorunun çözümü için bekleniyor. Ancak güncel olmayan uygulama kullananların uygulamalarını güncelleme yapmalarında fayda bulunduğu bildiriliyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Savunma Bakanlığı etkisiz hale getirilen son terör örgütü mensubu sayılarını açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı etkisiz hale getirilen son terör örgütü mensubu sayılarını açıkladı