ANASAYFA Teknoloji Instagram kullanıcıları için duyuruldu! Yeni 2 özellik yolda

Instagram kullanıcıları için duyuruldu! Yeni 2 özellik yolda

Her geçen gün kullanıcılar için iyileştirme yapan Instagram, yaptığı açıklamalar ile yeni eklenen iki özelliğin daha kullanıma geçeceği belirtildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Instagram kullanıcıları için duyuruldu! Yeni 2 özellik yolda

Dünya genelinde hemen hemen herkesin kullandığı sosyal medya platformlarından biri olan Instagram için yapılan yeni açıklamalara göre iki özelliğin daha ekleneceği belirtildi. Buna göre edinilen bilgiler çerçevesinde Instagram paylaşımlarının Google aramalarında çıkmasını engellemek ve sohbet botu üzerinde çalışmaların yürütüleceğinden bahsedildi.

INSTAGRAM İKİ YENİ ÖZELLİK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI!

Yeni güncellemeler ve iyileştirmeler için Instagram üzerinde çalışmaların yürütüleceğinden bahseden Meta, yaptığı açıklamalarda yeni özellikle sayesinde arama motorlarına ilişkin çalışmaların olacağını belirtti.

Buna göre; artık herkese açık Instagram gönderilerinin arama motorlarında da görüleceği ifade edildi. Özelliğin hayata geçirilmesi ile birlikte de Meta, kullanıcılara sunduğu seçenek ile birlikte arama motorlarına çıkmak isteyip istemeyeceğini sunarak, bu özelliği hayata geçireceğinden bahsetti.

SOHBET BOTU ÖZELLİĞİNİN YAKINDA HAYATA GEÇMESİ PLANLANIYOR!

Arama motorları için yürütülen bu çalışmaların yanı sıra Meta tarafından Instagram için hayata geçirilecek bir diğer özellik de belli oldu. Özellik ile birlikte yapay zeka destekli ürünlerin artık kullanıcılara daha fazla sunulacağı belirtildi.

Gelmesi beklenen bu özellik ile birlikte Arama çubuğundaki arama sorgusu, kullanıcıları DM'de Meta AI ile bir sohbete yönlendirerek kullanıcıların sohbet botuna istekleri soruları sorabileceği duyuruldu. Böylelikle istenilen destek de daha kolay bir şekilde alınabilecek.

Duyurusu gelen bu özelliklerin Instagram için ne zaman hayata geçirileceği hakkında ise henüz bir açıklama gelmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da halk otobüsünün freni boşaldı, faciadan dönüldü!

Ankara'da halk otobüsünün freni boşaldı, faciadan dönüldü!