ANASAYFA Teknoloji Instagram'a yeni özellik geliyor! Hikaye formatı ve kamera aracında değişiklik

Instagram'a yeni özellik geliyor! Hikaye formatı ve kamera aracında değişiklik

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformları listesinde en üst sıralarda yer alan Instagram için yeni bir özellik geliyor. Artık hikaye format ve kamera aracı farklı olacak.
Instagram'a yeni özellik geliyor! Hikaye formatı ve kamera aracında değişiklik

Dünyanın en çok kullanılan 2'nci sosyal medya uygulaması olan Instagram için yeni bir kullanıcı deneyimi sunulmaya hazırlanılıyor. 

3,8 milyar indirme ile sosyal medya uygulamaları arasında Facebook ardından en çok tercih edilen uygulama olan Instagram için gelecek yeni özellik,  Alessandro Paluzzi tarafından açıklandı. 

Tersine mühendislik uzmanı olarak öne çıkan Alessandro Paluzzi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Instagram içinm yapılacak son güncelemeleri açıkladı. 

YENİ HİKAYE FORMATI GELİYOR! 

Paluzzi tarafından yapılan açıklamayla, yeni Instagram hikâye formatı olan "Shot" duyuruldu. 

Shot ile ilgili tek bilinen birler ise, hikâye çekmek üzere kamerayı açmak, sonrasında da seçenekleri en sola kaydırmak olarak paylaşıldı. 

Açıklanan bir diğer yeni özellik ise, kamera aracı olan "Pop-mode" oldu. Bu özellik ise, hikaye çektikten sonra çıkan opsiyonlara eklenecek ve henüz ne işe yarayacağı tam olarak bilinmiyor. 

Paluzzi tarafından yapılan açıklama, Instagram kullanıcılarını heyecanlandırırken, ilerleyen günlerde hem şirket hem de Paluzzi tarafından daha fazla detayın gün yüzüne çıkarılması ve uygulama kullanıcılarına duyurulması bekleniyor. 

Son güncellemeleri yakından takip eden Instagram kullanıcıları, heyecanla yeni güncellemelerin detaylarını takip ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor!

Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor!