iOS 17,5 ile gelen özellikler neler?

Milyonlarca Apple kullanıcısı iOS güncellemelerini takip ediyor. iOS 17'nin son sürümü olan iOS 17.5 yayımlanırken kullanıcılar da birçok değişikliği beraberinde getiren yeni sürümün detaylarını merak ediyor. iOS 18'in tanıtılmasından çok kısa süre önce kullanıma sunulan iOS 17.5 özellikleri ve yeniliklerini Haberankara.com okurları için derledik.

iOS 17,5 ile gelen özellikler neler?

Apple'ın işletim sistemi olan iOS, yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Apple'ın iOS güncellemeleri markayı kullananlar tarafından yakından takip ediliyor. Söz konusu uygulamayla ilgili merak edilenler artarken son güncellemeyle beraber gelen yenilikler de merak konusu olmaya devam ediyor. iOS 17'nin son sürümü olan iOS 17.5 yayımlandı.

Pek çok değişikliği beraberinde getiren yeni sürüm iOS 17.5'in özellikleri ve yenilikleri merak konusu olmaya devam ediyor. Apple'ın bir süre önce tanıttığı iOS 17'nin yeni sürümlerini paylaşmaya devam ediyor.

İOS 17.5 ÖZELLİKLERİ VE YENİLİKLERİ NELER?

Yeni sürüm 17.4’ten iki ay sonra geldi. İlk olarak sadece Avrupa Birliği'nde (AB) kullanımda olacak App Store dışından uygulama yükleme özelliği getirildi. Kullanıcılar bu yenilikle uygulamayı direkt geliştirici web sitesinden indirme şansına sahip olacak.

iOS 17,5 ile gelen özellikler neler?

iOS 17.5 ile beraber gelen bir diğer özellik de Apple News+ için kullanıcıların internet bağlantısı olmadığında bile günlük akışa erişebilecek. Böylece iOS kullanıcıları internetsiz şekilde istediklerini okuyabilme imkanına sahip olacak. Platformlar arasında takip sistemi olacak. Bluetooth algılama özelliği bulunan kullanıcılar herhangi bir takip cihazına yaklaştığında uyarılacak. Detayların Apple tarafından kullanıcılara aktarılması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER