ANASAYFA Teknoloji İPhone 15'e güçlü bir rakip geliyor! Kamerası Apple'a taş çıkaracak

İPhone 15'e güçlü bir rakip geliyor! Kamerası Apple'a taş çıkaracak

Kasım ayı içerisinde çıkış yapması beklenen Vivo X100 serisinin çıkması bekleniyor. Yeni çıkacak olan cihazın Dimensity 9300 işlemci birimiyle iPhone 15 Pro serisinin en önemli rakibi olacak.
yazar
Haber Merkezi
İPhone 15'e güçlü bir rakip geliyor! Kamerası Apple'a taş çıkaracak

Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Vivo'nun X100 ve X100 Pro'nun hazırlandığı herkesin malumu. Vivo X100 serisinin kasım ayı içerisinde çıkış yapması bekleniyor. Her iki telefonada yeni nesil Dimensity 9300 yonga seti güç verecek. Net bir açıklma olmamasıyla beraber serinin Pro+ modeli için Ocak ayı işaret ediliyor. Ayrıca öğrenilen bilgilere göre bu modelde Snapdragon 8 Gen 3 yer alacak.

screenshot-20.jpg

APPLE RAKİP OLACAK DÜZEYDE

Yeni çıkacak olan Vico X100 bir süredir sızıntılara konu olmakta. Yakın zamanda ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station'a göre Vivo X100 serisi çok güçlü bir kamera özelliğine sahip. Şimdi ise güvenilir bir kaynak X100 serisinin performans noktasında Apple’ın 15 Pro işlemcisine rakip olacağını bildirdi.

vivoo.jpg

Kaynağın aktardıklarına göre Dimensity 9300, N5 ve N4 işlemlerine kıyasla performans artışı ve gelişmiş güç verimliliği sağlayan, geliştirilmiş 4 nm’lik yeni nesil bir çözüm olan N4P işlemi kullanılarak üretilecek. Apple iPhone Pro modellerinde bulunan A17 Pro çipi TSMC’nin 3nm teknolojisiyle üretilse de Dimensity 9300’ün performans ve verimlilik noktasında iPhone 15 Pro serisine kafa tutacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın tarihi değerleri UNESCO Dünya Mirası Listesine bir yenisi daha ekledi! Üstelik tamamen ahşaptan

Ankara'nın tarihi değerleri UNESCO Dünya Mirası Listesine bir yenisi daha ekledi! Üstelik tamamen ahşaptan