ANASAYFA Teknoloji iPhone 15'in detayları paylaşılmaya devam ediyor! Renk detayları da belli oldu!

iPhone 15'in detayları paylaşılmaya devam ediyor! Renk detayları da belli oldu!

En çok tercih edilen teknoloji markalarının başında gelen teknoloji devi Apple'ın iPhone serisinde yer alan iPhone 15'in rengine dair yeni iddialar ortaya atıldı.
yazar
Haber Merkezi
iPhone 15'in detayları paylaşılmaya devam ediyor! Renk detayları da belli oldu!

iPhone 15'in detayları paylaşılmaya devam ediyor! Renk detayları da belli oldu!- Türkiye'deki döviz artışı ile sık sık fiyat güncellemesi yapan teknoloji devi Apple, İPhone modelleri ile her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor. Vatandaşların en çok tercih ettiği markalar arasında yer alan fakat fiyat artışları ile cep yakan Apple'ın yeni modelleri de merak ediliyor.

Son olarak Apple'ın iPhone 15 serisi hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ederken iPhone 15'in renk seçeneği de en çok merak edilen konular arasında.

iPhone 15 serisi için hazırlıklar sürerken yeni iPhone serisi hakkında çıkan söylentilerden bir yenisi de renk seçeneğiyle ilgi oldu. Söz konusu iddia Unknownz21 tarafından ortaya atıldı.

Öte yandan Unknownz21'in daha önce ortaya attığı iddialar kanıtlanmış sızıntılarıyla öne çıkmıştı.

iPhone modellerinde özelliklerinin yanı sıra farklı renklerle de ön plana çıkan Apple genellikle her yeni Pro modelinde farklı bir renk seçeneği sunmaya devam ediyor. Ortaya atılan iddialar iPhone modelinin bu seneki renk seçeneğinin mavi renk olacağı yönünde. Kısaca ortaya atılan iddialara göre iPhone 15 Pro modeli için yeni bir mavi tonu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Türkiye fiyatlarına zam yapan Apple'ın yeni fiyatları dudak uçuklatmıştı. Bu fiyat artışı sonrası iPhone 14 Pro Max'in 1 TB'lık modeli 86.000 TL'yi görmüştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kiracı ev sahibi krizi derinleşiyor! Ev sahibi evini boş tutuyor

Kiracı ev sahibi krizi derinleşiyor! Ev sahibi evini boş tutuyor