ANASAYFA Teknoloji İPhone 15'in fiyat listesi sızdırıldı ! İste cep yakan o fiyat

İPhone 15'in fiyat listesi sızdırıldı ! İste cep yakan o fiyat

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple'ın merakla beklenen İPhone 15 modelinin tanıtılmasına sayılı günler kaldı. Tanıtımına az bir zaman kala fiyat listesi sızdırılan İPhone 15'in Türkiye'deki fiyatı dudak uçuklattı.
yazar
Haber Merkezi
İPhone 15'in fiyat listesi sızdırıldı ! İste cep yakan o fiyat

Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği İPhone 15 modelinin tanıtılmasına sayılı günler kaldı. Merakla beklenen iPhone 15'in tanıtımı dünyayla eş zamanlı 12 Eylül'de Türkiye saati ile 20.00’da gerçekleştirilecek. Yeni seride bir önceki seriye göre, donanım ve kamera İPhone 14'e göre geliştirilmiş şekilde alıcılarıyla buluşturulacak. Yeni modelde 8K video kaydı ve 8GB RAM özellikleri yer alıyor. iPhone 15'te arka kameranın 4 mercekli olacağı tahmin ediliyor.
"İPHONE 15'İN TÜRKIYE'DEKİ FİYAT LİSTESİ"
Yeni çıkacak modeli satın almak isteyen kullanıcılara iste en çok tercih edilen; siyah, gri, gümüş ve mavi olmak üzere 4 farklı seçenek sunuyor. iPhone 15'in ABD'de 799 dolardan satışa sunulacağı söylentiler arasında. Eğer yeni model ABD'de minimum 799 dolardan piyasaya çıkarsa, iPhone 15'in piyasaya 72 bin 200 TL'den satışa sunulması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanı Bolat, Rusya Başbakan Yardımcısı Novak ile görüşme gerçekleştirdi!

Ticaret Bakanı Bolat, Rusya Başbakan Yardımcısı Novak ile görüşme gerçekleştirdi!