ANASAYFA Teknoloji iPhone 16 çıktı mı, ne zaman çıkacak?

iPhone 16 çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Teknoloji devi Apple'ın yeni telefon serisi iPhone 16'ya dair detaylar merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, iPhone 16 çıktı mı, ne zaman çıkacak?
iPhone 16 çıktı mı, ne zaman çıkacak?

ABD'li teknoloji devi Apple, yeni telefon modeli iPhone 16'yı tanıtmaya hazırlanıyor. Apple tutkunlarının merakla beklediği iPhone 16'nın görüntüleri ise sızdırıldı.

 Bir önceki modellere göre özellikle kamera kısmında yeniğine giden Apple'ın sızdırılan iPhone 16 görüntüleri ise şöyle: 

İPHONE 16 ÇIKTI MI? 

Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği, Apple'ın yeni telefonu iPhone 16'nın render görüntüleri sızdırıldı. Yeni tasarımıyla iPhone 16, tasarımındaki değişikliklerle diğer iPhone modellerinden hemen ayrılıyor. 

Paylaşılan render görüntülerine göre telefonun tasarımında özellikle kamera kısmında belirgin özellikler bulunuyor. Sızdırılan render görüntüleri ve iddialara göre, iPhone 16, dikey olarak konumlandırılmış arka kameralara sahip olacak. 

İPHONE 16 NE ZAMAN ÇIKACAK? 

Arka kamerasındaki değişimle diğer modeller arasından hemen tanınması sağlanacak olan iPhone 16, dikey konumlandırılmış arka kameraları için iki farklı tasarımla düşünülüyor. 

Düşünülen tasarımlarından ilki iPhone 12 tarzı olurken ikincisi ise iPhone X tasarımından olacak. Bilindiği üzere iPhone 12'de iki kamera üst üste konumlandırılırken, iPhone X'te ise kamera kurulumu hap şeklinde tasarlanmış durumda.  İddialara göre şirket, her iki tasarımı da dikkate alıyor. 

Yeni tasarımdaki bir başka değişiklik ise sarı renge sahip telefonda ses açma ve kısma butonları birbirine çok yakınken pembe ve siyah renkli telefonlardaki ses açma ve kısma butonlarının ise arasında biraz daha mesafe olması. Ses butonlarının üst kısmında da eylem butonları bulunuyor. 

iPhone 16'nın çıkış tarihi net olmamakla birlikte şirket, önümüzdeki sene yeni telefon modeli iPhone 16'yı tanıtmayı düşünüyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da bir üniversitenin ev sahipliğinde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu!

Ankara'da bir üniversitenin ev sahipliğinde Kalite Ödülleri sahiplerini buldu!