ANASAYFA Teknoloji İPhone 16'nın tasarımı ortaya çıktı! İşte gelecek değişiklikler

İPhone 16'nın tasarımı ortaya çıktı! İşte gelecek değişiklikler

Dünyanın en önemli şirketlerinden Apple'nin akıllı telefon serisi iPhone 16. telefonu ile yıl sonunda piyasaya girmeyi hedefliyor. Resmi görüntüsü henüz gelmeyen telefon ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
İPhone 16'nın tasarımı ortaya çıktı! İşte gelecek değişiklikler

Eylül aylarında çıkması beklenen iPhone 16'nın diğer telefonlardan nasıl bir farkı olacağı merak konusu olmuştu. Teknoloji severler ise başta Apple şirketi olmak üzere yetkili isimlerden gelecek haberleri beklemeye başladı.

İPHONE 16 GÖRÜNTÜSÜNÜN BÖYLE OLACAĞI İDDİA EDİLDİ

Webtekno'da yer alan habere göre ilerleyen aylarda resmi bilgilerinin gelmesinin beklendiği telefon ile ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntüler hızlı bir şekilde yayıldı. Çin'de yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformu Weibo'da yayınlanan bir görselin iPhone 16 maketi olduğu iddia edilerek tasarımın bu şekilde olduğu öne sürüldü. Söz konusu makette son modele göre gözle görülür değişiklikler yaşandığı gözlendi.

Apple'nın görselin doğru olması durumunda kamera tasarımı ve ses kapama tuşu ile ilgili radikal değişikler yapacağı görüldü. Ayrıca İphone 16'nın mevcut butonlara ek olarak yeni bir yan tuş ile daha geleceği iddia edildi. Bu tuşun hangi işlemlere kullanılacağı bilinmiyor. Söz konusu maketlerde yer alan İPhone 16 Pro'nun bir önceki Pro modelinden daha büyük olacağı gözlemlendi.

RESMİ BİLGİ İLERLEYEN AYLARDA GELECEK

Çin'de yayılan bu görüntünün gerçek olup olmadığı ilerleyen aylarda resmiyete kavuşacak. Akıllı telefon konusunda olmak üzere teknolojik cihazlar için yapılan duyurular milyonlarca insan tarafından takip ediliyor. Cihazlar satışa çıkar çıkmaz büyük satış rakamlarına ulaşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki vatandaşların özel günlerinde kullanacağı yer projelerini duyurdu!

Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki vatandaşların özel günlerinde kullanacağı yer projelerini duyurdu!