iPhone kullanıcıları iOS 18 güncellemesini beklemeye başladı

Akıllı telefonlar günlük hayatta insanları ayrılmaz bir parçası olmaya devam ediyor. Dev telefon markaları da çıkardığı güncellemeler ile yenilikçi özellikler sunuyor.

iPhone kullanıcıları iOS 18 güncellemesini beklemeye başladı

Dünya akıllı telefon pazarının büyük bir kısmını elinde bulunduran Apple her sene çıkardığı akıllı telefon, giyilebilir teknoloji ürünleri, tablet ve bilgisayarlar ile adından söz ettiriyor.

Şirketin vitrin ürünlerinden olan iPhone'nin her sene yeni versiyonlarının çıkması kadar telefonlara belirli dönemlerde güncellemelerde geliyor. iOS işletim sistemine sahip telefonlara önümüzdeki günlerde gelmesi beklenen güncellemesi ile ilgili heyecanlandıran detaylar gelmeye devam ediyor.

TARİHİN EN BÜYÜK GÜNCELLEMESİ

Haber7.com 'da yer alan habere göre Apple tarihinin en büyük iPhone güncellemesini göndermeye hazırlanıyor. iOS 18 adı verilen bu güncellemede bir çok şaşırtan özellik yer alıyor.

iPhone ile özdeşleşen Siri'nin bu dev güncelleme ile çok daha iyi bir seviyeye geleceği ifade ediliyor. Ayrıca günümüzde farklı programlar üzerinden gerçekleştirilen nesne kaldırma da bu güncelleme ile tek tıklama ile yapılabilecek.

DAHA KULLANIŞLI HALE GELECEK

Resimlerin tek görsel üzerinde toplanabilmesi, dinamik ada bölümünün çok daha işlevsel hale getirilmesi ve androidlerde olduğu gibi uygulamaların yerlerini sürükleyerek değiştirme gibi özelliklerde son güncelleme ile gelecek.

Yeni gelecek güncelleme ile ilgili detaylar şimdiden kullanıcıları heyecanlandırdı. iPhone sahipleri bir an önce güncellemenin gelmesinin ve deneyimlemek istediklerini ifade eden paylaşımlarda bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER