ANASAYFA Teknoloji iPhone'a dev güncelleme! Yeni sürüm yapay zekayla donatıldı

iPhone'a dev güncelleme! Yeni sürüm yapay zekayla donatıldı

iPhone, eylül ayında piyasaya sürmeyi planladığı iOS 18 güncellemesi ile kullanıcılarına üst düzey bir yapay zeka deneyimi sunacak. Tüm zamanların en büyük güncellemesine ev sahipliği yapacak şirketten gelen son haberler, Apple hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.
iPhone'a dev güncelleme! Yeni sürüm yapay zekayla donatıldı

ABD'li teknoloji devi Apple, eylül ayında yapmaya hazırlandığı yeni iOS güncelemesi ile iPhone telefonlarda bir devrime imza atacak. Yapay zekanın ön planda tutulduğu yeni sürümde, kullanıcılara daha önce sunulmamış bir deneyim sunulacak. 

iOS 17 ile beklenen yapar zeka güncellemelerinin altında kalan şirket, iOS 18  ile dev güncellemete gidecek. Başta Siri olmak üzere çeşitli yapay zeka yenilikleriyle donatılacak güncellemede Apple'ın Mesajlar uygulamasına RCS desteği de gelecek. 

İOS VE ANDROİD KULLANICILARI ARASINDAKİ İLETİŞİM GELİŞTİRİLECEK 

RCS desteğinin eklenmesi ile iOS ve Android kullanıcıları arasındaki iletişimi güçlendirmek amaçlanıyor. Google tarafından kabul edilen RSC, Android cihazlarda SMS özelliğinin yerini almayı hedefliyor. Öte yandan günümüz mesajlamla uygulamalarıyla uygun olarak okundu bilgisi, medya paylaşımı ve şifreleme gibi özellikleri de barındırıyor. 

Eylül ayında iOS 18'in piyasaya sürülmesiyle, RCS'nin iPhone'lara entegrasyonunun başlayacağı öngörülüyor. Yeni güncelleme ile Siri ve Mesajlar yapay zeka ile donatılacak. Siri'ye eklenecek yeni özellikler ile artık karmaşık görevler otomatikleştirilebilecek. Ayrıca Siri'nin diyalog yetenekleri de geliştirilecek. 

Apple kullanıcıları ise gelecek olan son güncelleme için heyecanlarını dile getirirken, iOS 18 eylül ayından itibaren kullanıma sunulacak. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sinsi hastalık resmen Türkiye'yi sardı! Sessiz pandeminin adı bu kez zatürre oldu uzman isim kritik uyarıyı yaptı

Sinsi hastalık resmen Türkiye'yi sardı! Sessiz pandeminin adı bu kez zatürre oldu uzman isim kritik uyarıyı yaptı