ANASAYFA Teknoloji iPhone'lara ikinci Face ID eklemenin yolları! Adım adım açıklandı!

iPhone'lara ikinci Face ID eklemenin yolları! Adım adım açıklandı!

iPhone'larına başka bir Face ID eklemek isteyen kişiler bunu nasıl yapacaklarını merak ediyor. Peki ama iPhone'lara nasıl başka bir Face ID eklenir?
yazar
Haber Merkezi
iPhone'lara ikinci Face ID eklemenin yolları! Adım adım açıklandı!

Birçok kişi özellikle iPhone'ununa iki Face ID ayarlayıp ayarlayamayacağını merak ediyor. Bu artık mümkün hale geldi. Artık iPhone'ununuza birden fazla kullanıcı için Face ID eklemek isteyen birçok kişi bunu nasıl yapacağını merak ediyor.

iPhone'unuzda başka bir Face ID ayarlayarak birçok özellikten faydalanma şansına sahip olabilirsiniz. Bu kapsamda eğer görüntünüz değişse bile telefonunuzun sizi tanıması da böylece mümkün hale gelmiş oluyor.

Rehber: iPhone Face ID ikinci yüz ekleme • Digital Report

Ayrıca ikinci bir kişinin Face ID'sini de eklemek mümkündür. Bunun ile birlikte cihazı yönetmek ve hızlı erişim için böyle bir şeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu hususta böylece ikinci bir ID ekleyebilirsiniz.

İKİNCİ ID EKLEMENİN YOLLARI

Ayarlar sekmesinden Face ID ve parola'yı seçin. Ardından ise parolanızı girdikten sonra Alternatif Bir Görünüm Ayarla'ya dokunun. Karşınıza çıkan kısa açıklamayı okuduktan sonra başlayın seçeneğine dokunun. Ardından ise başınızı çerçeve içinde hareket ettirmek için ekrandaki talimatları izleyin. Bitirdiğinizde, Face ID'yi bir maske ile ayarlamanız istenebilir. Bitirmek ve Face ID ve Parola ayarlarına geri dönmek için bitti tuşuna dokunun.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara İl Jandarma Komutanlığı açıkladı! Başkentte araması bulunan 192 kişi yakalandı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı açıkladı! Başkentte araması bulunan 192 kişi yakalandı