ANASAYFA Teknoloji Merakla beklenen iPhone 16 serisinin görselleri sızdırıldı

Merakla beklenen iPhone 16 serisinin görselleri sızdırıldı

Dünya genelinde satılan akıllı telefonlar arasında ilk sırada yer alan iPhone'nin yeni çıkaracağı telefona dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Serinin son telefon hakkında gelen son paylaşım kısa sürede gündem olmayı başardı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Merakla beklenen iPhone 16 serisinin görselleri sızdırıldı

Bilgisayar ve teknoloji ürünleri firması Apple akıllı telefon konusunda adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirketin şu ana kadar yüz milyonlarca sattığı cihazı  iPhone 16'yı yıl sonuna doğru tanıtması bekleniyor.

İPHONE 16 SIZAN GÖRSELİ

Teknoloji tutkunları telefondan gelecek yeni haberleri merakla beklerken gelen son bir sızıntı telefon piyasasında en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Söz konusu sızıntıda iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max net bir biçimde görülebiliyor.

Yayınlanan görselde söz konusu modellerin boyutlarının ne kadar olacağı da gösterilmiş oldu. Sızan görsel ile iPhone 16 Pro Max'in en büyük ölçekli telefon modelleri arasına adını yazdırması bekleniyor. Sızan görsellerden yola çıkılarak iPhone 16 serinin iki modelinde kameraların dikey bir şekilde yerleştirileceğini söylemek mümkün.

FİYATI MERAKLA BEKLENİYOR

Ülkemizde en çok tercih edilen telefon modellerinden olan iPhone son bir yılda teknik özelliklerinden çok ülkemizdeki satış fiyatı ile de adından söz ettirmişti. Peş peşe zamlanan fiyatlar sonunda 100 bin TL'ye yaklaşan İphone modellerinin serinin 16. telefonu ile bu rakamın üzerine çıkması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazi Üniversitesi, Merkez Kütüphanesinin geçici bir süre hizmete kapandığını duyurdu!

Gazi Üniversitesi, Merkez Kütüphanesinin geçici bir süre hizmete kapandığını duyurdu!