ANASAYFA Teknoloji Merakla beklenen iPhone 17'den ilk görüntüler geldi!

Merakla beklenen iPhone 17'den ilk görüntüler geldi!

Dünyanın en çok tercih edilen markalarından Apple'ın telefon serisi iPhone'un yeni modelinden ilk görüntüler internette sızdırıldı. Merakla beklenen iPhone 17'nin tasarımı şimdiden göz dolduruyor!
Merakla beklenen iPhone 17'den ilk görüntüler geldi!

ABD'li teknoloji devi Apple, merakla beklenen telefon serisi iPhone'un yeni modeli iPhone 17 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Milyonlarca kullanıcısıyla iPhone, dünyanın en çok tercih edilen telefon modelleri arasında yerini korumaya devam ediyor. 

Teknoloji devi şirket, serinin son modelini geçtiğimiz eylül ayında piyasaya sürdü. iPhone 15, kullanıcılardan tam not alırken serinin devam modelleri de merak konusu oldu. Ancak henüz iPhone 16 tanıtılmadan iPhone 17'nin ilk görüntüleri internete sızdırıldı. 

IPHONE 17 ŞİMDİDEN GÖZ DOLDURUYOR! 

Şirket, iPhone 15'ten farklı olarak iPhone 17'de ciddi bir yükselme yapacak. Telefonun özelliklerine bakıldığında ise, ön kamerasındaki yükselme şimdiden heyecanlandırıyor. İşte, iPhone 17'nin özellikleri: 

24 MP ön kamera, 

Dinamik Ada'nın boyutu azaltılacak, 

Panel altı Face ID teknolojisi, 

Ön kamerada dairesel kesik (Apple'ın bu özelliğe sahip son modelleri iPhone 17 Pro ve Pro Max olacak), 

Ekran altı kamera. 

ABD'li teknoloji devi şirket, iPhone 16 ve iPhone 17 için geri sayıma hazırlanırken, internette sızdırılan iPhone 17 görüntüleri şimdiden göz kamaştırıyor. Kullanıcılardan tam not alan görüntülerle birlikte sızdırılan özellikler de heyecanlı bekleyişe katılıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyal medyada nefret söyleminde bulunanların tahlityesine savcılıktan red geldi

Sosyal medyada nefret söyleminde bulunanların tahlityesine savcılıktan red geldi