ANASAYFA Teknoloji Mesajlarım kayboluyor derdine son! WhatsApp yazışmaları notlara ekleme özelliği üzerinde çalışıyor

Mesajlarım kayboluyor derdine son! WhatsApp yazışmaları notlara ekleme özelliği üzerinde çalışıyor

WhatsApp, milyonlarca kullanıcının işini kolaylaştıracak olan özelliği duyurdu. Yaptığı açıklamalarda artık mesajları notlara ekleme özelliğinin geleceğini ifade etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Mesajlarım kayboluyor derdine son! WhatsApp yazışmaları notlara ekleme özelliği üzerinde çalışıyor

Son dönemde yaptığı yenilikler ile kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlayan WhatsApp, yeni gelmesi beklenen güncelleme ile birlikte kullanıcıları heyecanlandırdı. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tercih ettiği mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yaptığı açıklamalar ile birlikte kişilerin önemli mesajlarını daha kolay bir şekilde kayıt altına alabilmesi için ‘Notlar’ bölümünün aktif edildiğini belirtti. 

MESAJLARI KAYDETME ÖZELLİĞİ ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR!

En Son Haber'de yer alan açıklamalara göre WhatsApp, "2.24.9.17" kodlu Android beta sürümünü yayınladı ve yeni "Notlar" özelliği ortaya çıktı. Bu özellik ile birlikte mesajların kolay bir şekilde kaydedilmesi için ‘Notlara Ekle’ seçeneğinin ekleneceği ifade edildi.

Bu işlem için ise WhatsApp üzerinden kişilerin istedikleri bir sohbete gelerek mesajın üzerine basılı tutmasının yeterli olacağından bahsedildi.

YAKIN ZAMANDA ÇIKMASI BEKLENİYOR!

Özelliğin uygulamaya güncelleme olarak gelmesinin ardından kullanıcılar, doğrudan sohbet bilgisi ekranına manuel olarak not eklemek yerine, notlarına belirli mesajlar da ekleyebilecek ve bu da görüşmede paylaşılan önemli bilgilerin daha verimli bir şekilde kullanılması sağlanacak.

Konuya ilişkin gelen bilgiler bunlar ise kısıtlı olurken, özelliğin telefonlara ne zaman geleceği hakkında ise net bir bilgi paylaşılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mansur Yavaş, sosyal medyada oğlu için 23 Nisan koltuğunu isteyen anneye kayıtsız kalmadı!

Mansur Yavaş, sosyal medyada oğlu için 23 Nisan koltuğunu isteyen anneye kayıtsız kalmadı!