ANASAYFA Teknoloji Mesajlaşanlar dikkat! Yeni emojiler yolda!

Mesajlaşanlar dikkat! Yeni emojiler yolda!

Sosyal medyada hayatımızın bir parçası haline gelen emojilere yenileri ekleniyor.
yazar
Haber Merkezi
Mesajlaşanlar dikkat!  Yeni emojiler yolda!

Artık sosyal medyada hayatımızın bir parçası haline gelen emojilerin anlamları araştırılmaya ve paylaşılmaya devam ediyor.

Gün içerisinde mesajlaşırken veya sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunurken sık sık denk geldiğimiz emojilerle duygularımızı çok rahat bir şekilde anlatabiliyoruz.

Her geçen gün artan sayılarıyla hemen hemen her duygu ve düşünceyi ifade eden emojilere son olarak yeni seçenekler de ekleniyor.

YENİ EMOJİLER GELİYOR

Donanımhaber'in haberine göre, 2024'te geleceği belirtilen yeni emojiler arasında dikey olarak sallanan kafa, yatay olarak sallanan kafa, misket limonu, anka kuşu, kırık zincir, kahverengi mantar, aile siluetleri ve birden fazla cilt tonuna sahip insan emojileri yer alacak.
Önümüzdeki Eylül ayında son halini alacak olan emoji 15.1 karakterlerinin Apple, Google ve diğer cihaz üreticileri bunları gelecekteki iOS ve Android yazılım güncellemeleriyle telefonlara getireleceği ön görülüyor.

TÜRKİYE'DE EN ÇOK TERCİH EDİLEN KAHKAYA BOĞULAN EMOJİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde 17 Temmuz Dünya Emoji Günü'ne özel yapılan ankette Türkiye vatandaşlarının en sevdiği emojiler 'kahkahaya boğulan emoji' ile 'gözetleyen surat emojisi' olurken, en çok kafa karıştıran emoji ise 'kanatlı para emojisi' olduğu belirlendi.

Sizler de teknoloji haberlerinden haberdar olmak için (Haberankara.com) adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beklenen oluyor şehirler arası yolcu otobüslerine zam yolda! Bilet fiyatları bin lirayı aşacak

Beklenen oluyor şehirler arası yolcu otobüslerine zam yolda! Bilet fiyatları bin lirayı aşacak