ANASAYFA Teknoloji Mesajlaşma uygulaması WhatsApp o özelliği kaldırıyor! Resmen duyurdu!

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp o özelliği kaldırıyor! Resmen duyurdu!

Dünyanın en yaygın kullanılan haberleşme uygulaması olan WhatsApp, yine gündemde. Mesajlaşma uygulaması bu defa bir özelliğini kaldırma kararı aldı.
yazar
Haber Merkezi
Mesajlaşma uygulaması WhatsApp o özelliği kaldırıyor! Resmen duyurdu!

WhatsApp genellikle yeni özellikler getirerek gündeme geliyor. Bunun ile birlikte haberleşme uygulaması bu defa yeni özellik geliştirmedi.

WhatsApp, duyurduğu özellikler ile bir mesajlaşma uygulamasından fazlasına dönüştü. Bunun ile birlikte mesajlaşma uygulaması aynı zamanda bazı eski özelliklerini kaldırarak yerine yeni özellikler getiriyor.

WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

Mesajlaşma uygulamasından fazla özelliğe sahip olan WhatsApp, QR kodu ile Web girişini sona erdirmeye hazırlanıyor. Bunun ile birlikte WhatsApp Web kaldırılacak ve yeni giriş yöntemini tanıtılacak.

Yani WhatsApp, QR kodu ile laptop ya da bilgisayara bağlanma özelliğine son veriyor. Peki ama yeni sistem nasıl olacak? WhatsApp tarafından açıklama gecikmedi.

Daha kolay bir yöntem geliştiren WhatsApp, QR kodu yerine bundan böyle telefon numarası ile bağlanma seçeneğini devreye sokmaya hazırlanıyor.

Telefonunuzun şarjı bitmesi durumunda ya da kamerasının arızalı olması durumunda telefon numaranızı girip ve şifrenizi yazdıktan sonra Web'e kolay bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

Ayrıca bunun ile birlikte beta sürümünde test edilip özellik tüm kullanıcılara sunulduğunda böyle bir alternatif sağlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü'nden heyecanlandıran kahve paylaşımı! Efkan Bekiroğlu transferini duyurdu!

Ankaragücü'nden heyecanlandıran kahve paylaşımı! Efkan Bekiroğlu transferini duyurdu!