ANASAYFA Teknoloji Messenger çöktü mü? Messenger neden çalışmıyor

Messenger çöktü mü? Messenger neden çalışmıyor

Dünyanın en yaygın mesajlaşma uygulamalarından olan Messenger'da bir çökme meydana geldiği bildirildi. Kullanıcılar söz konusu hatanın neden kaynaklandığını araştırmaya başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Messenger çöktü mü? Messenger neden çalışmıyor

Son dönemde sıklaşan sosyal medya uygulamaları çökme haberlerine bir yenisi daha eklendi. Alınan bilgiye göre Facebook Messenger uygulamasında bir çökme meydana geldiği ve uygulamayı kullanırken sorun yaşandığı bildirildi. 14 Şubat tarihinde yaşanan arızanın neden kaynaklandığı araştırılmaya başlandı.

MESSENGER NEDEN ÇÖKTÜ? AÇIKLAMA YAPILDI MI?

Dünyanın en yaygın mesajlaşma uygulaması olan Messenger'da yaşanan arıza global anlamda milyonlarca insanın sohbetlerinin aksaması anlamına geldi. Hızlı bir şekilde yaşadıkları arıza ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Son ana kadar bir açıklamanın yapılmadığı uygulama ile ilgili arızanın kısa sürede giderilmesi bekleniyor.

Kullanıcılar yaşadıkları problem ile ilgili farklı mecralar üzerinden sorun yaşadıklarını ve kısa zamanda giderilmesini istediklerine dair paylaşımlar yapmaya başladılar. Özellikle son dönemde Meta şirketinin uygulamaları olarak bilinen ve milyonlarca aboneleri bulunan Whatsapp ve Instagram uygulamalarında da sık sık çökmeler meydana geliyor. 

Meta şirketinin bir uygulaması olarak bilinen Messenger ülkemizde de milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. Defalarca sosyal medya uygulamalarının çökmesi ile karşılaşan vatandaşlar sorunun çözülmesi için beklemeye başladılar. Uzun bir süre boyunca sürmesi beklenmeyen çökmenin nedeni şu an için bilinmiyor. Çökme süresinin uzaması durumunda Meta şirketi yetkileri tarafından açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP 33 ilçe ve 19 belde belediye başkan adayını açıkladı!

MHP 33 ilçe ve 19 belde belediye başkan adayını açıkladı!