ANASAYFA Teknoloji Netflix ücretlerine zam geldi! Netflix 2024 ücretleri ne kadar oldu?

Netflix ücretlerine zam geldi! Netflix 2024 ücretleri ne kadar oldu?

Ülkemizde ve dünyada milyonlarca aboneye sahip online dizi ve film izleme platformu Netflix abonelik fiyatlarına zam geldiği bildirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Netflix ücretlerine zam geldi! Netflix 2024 ücretleri ne kadar oldu?

Ülkemizde ve dünyada yayınladığı dizi ve filmler ile adından sıkça söz ettiren ve milyonlarca aboneye sahip olan Netflix, ülkemizdeki abonelerine zam yaptı.

Son dönemde sık sık zam yapması ile tepkilerin odağında olan Netflix yeni yılın ilk günlerinde ülkemizdeki mevcut abonelik fiyatlarına yüzde 20 ve 30 oranında zam yaptığını duyurdu. 2023 yılının son çeyreğine girilen Eylül ayında yaptığı zamdan bu yana kısa bir süre geçmesine rağmen abonelik fiyatlarına bir kez daha zam yapan Netflix'in ülkemizde en yüksek abonelik fiyatı aylık 250 liraya yaklaştı.

2024 NETFLIX ABONELİK FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yapılan son abonelik zammı sonrasında ilk defa Netflix kullanmaya kadar veren kullanıcılar en düşük paket olan temel kullanıcı paketini kullanmak için aylık 120 TL ödeyecekler. Bu abonelik şeklinde video kalitesi iyi, çözünürlük 720p olarak sunuluyor. Bir diğer paket olan standart pakette ise aylık ücret 177 liraya yükseltilirken video kalitesi daha iyi ve çözünürlük 1080p olarak sunulmakta.

3. paket olan ve Özel paket olarak kullanıcıların tercihine sunulan Netflix abonelik paketinde ise fiyat aylık 230 TL olarak belirlendi. Bu pakette ise kullanıcılar videoları en yüksek ölçekte izleyebilecek ve çözünürlük 4K+HDR şeklinde olacak.

Netflix tarafından ülkemizdeki aboneler için yapılan bu zam kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alırken vatandaşlar sık sık yapılan zamlardan dolayı duydukları rahatsızlıkları belirttiler. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği kupa mesaisine başladı

Gençlerbirliği kupa mesaisine başladı