ANASAYFA Teknoloji Oppo duyurdu! ColorOS 14 alacak yeni modeller hangileri?

Oppo duyurdu! ColorOS 14 alacak yeni modeller hangileri?

Oppo, kullanıcılarına sevindiren haberi geçen ay duyurmuştu. Android 14 tabanlı ColorOS 14 sürümünün dağıtımı devam ederken hangi modellere yeni sürümün geleceği ise merak konusu oldu. Peki, ColorOS 14 sürümü hangi modellere gelecek?
Oppo duyurdu! ColorOS 14 alacak yeni modeller hangileri?

Oppo'nun kullanıcılarına sunduğu yenilikler devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda şirketin duyurduğu Android 14 tabanlı ColorOS 14 sürümünün dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor. Yükseltilmiş Trinity Engine özelliğiyle daha yüksek performans vaad eden Oppo, ROM Vitalization, uygulama ve dosya verilerini sıkıştırarak önemli bir rahatlık sunmaya da hazırlanıyor.

Şirket, orlamada akıllı telefonalardan 20 GB'a kadar daha fazla depolama tasarrufu yapılacağını da iddialı bir şekilde sunuyor.

GİZLİLİK ÖZELLİKLERİNE YÜKSELTMELER GELECEK

Telefonlara gelecek bir diğer özellik ise Picture Keeper ile gizlilik özelliklerinde yükseltmelerin gelecek olması. Oppo, akıllı telefonlarında fotoğraf ve videolara erişim için ekstra izin istenmesini sağlayacak. Ayrıca yeni sürüm ile Aquamorgraphic Renklendirme sistemi kullanıcılara sunulacak ve durum çubuğu ve ekran içeriği artık günün saatine en uygun renk tonlarını seçilmesine olanak tanıyacak.

YENİ SMART TOUCH ÖZELLİĞİ

Yeni Smart Touch özelliğiyle Oppo telefonlarda, yerel ve üçüncü taraf uygulamalardan metin, resim ve videolar seçilmesine imkan sunuluyor. Sürüm, seçilen içerikler File Dock'ta toplayacak. File Dock ise seçilen içeriği daha sonra kullanmak üzere saklanmasına olanak tanıyan bir pano görevi de görecek. Ayrıca Smart Touch ile kullanıcılar Oppo cihazların senkronizasyonunu da sağlayacak.

ColorOS 14 alacak yeni Oppo modelleri ise şöyle:

Aralık 2023:
Oppo K10 5G
Oppo A77 5G

Ocak 2024:
Oppo A78
Oppo A58

Nisan 2024:
Oppo Reno 8Z 5G
Oppo F21s Pro 5G
Oppo A96 5G

Oppo'nun ilerleyen dönemlerde yeni sürümü ile ilgili daha fazla özellik ve güncelleme yapması bekleniyor. Kullanıcılar ise Oppo'nun Android 14 tabanlı ColosOS 14 sürümünden memnuniyetlerini ifade ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ziraat Bankkart Avrupa'da sahaya çıkıyor

Ziraat Bankkart Avrupa'da sahaya çıkıyor