ANASAYFA Teknoloji Samsung Galaxy S23 FE için resmi tarih açıklandı! Yeni Amiral Gemisi yolda

Samsung Galaxy S23 FE için resmi tarih açıklandı! Yeni Amiral Gemisi yolda

Teknoloji devi Samsung, 4 Ekim'de Hindistan'da düzenleyeceği bir etkinlikte yeni Fan Edition cihazlarını tanıtacak. Etkinlikte Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE ve Galaxy Buds FE'nin tanıtılması bekleniyor.
yazar
Haber Merkezi
Samsung Galaxy S23 FE için resmi tarih açıklandı! Yeni Amiral Gemisi yolda

Samsung'un Hindistan hesabı tarafından yapılan paylaşıma göre, etkinlik 4 Ekim'de Hindistan saatiyle 12:45'te başlayacak. Etkinlikte tanıtılması beklenen cihazların özellikleri şu şekilde,

Galaxy S23 FE: 6,4 inç 120Hz FullHD+ Dinamik AMOLED ekrana, 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB depolama seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Ayrıca dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek cihaz, 25W kablolu şarjlı 4.500 mAh batarya ile gelecek.

screenshot-39.jpg

Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti veya Exynos 2200 SoC'den güç alması beklenen cihaz, ön tarafta 10MP selfie kamerasına sahip olacak. Arka tarafta ise OIS destekli 50MP birincil kamera, 12MP telefoto ve 8MP ultra geniş kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

Galaxy Tab S9 FE: 12,4 inç 120Hz FullHD+ Super AMOLED ekrana, 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB depolama seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Ayrıca dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek cihaz, 45W kablolu şarjlı 10.090 mAh batarya ile gelecek.

Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti veya Exynos 2200 SoC'den güç alması beklenen cihaz, ön tarafta 8MP selfie kamerasına sahip olacak. Arka tarafta ise 12MP geniş açılı kamera ve 5MP ultra geniş açılı kameradan oluşan çift kamera kurulumuna sahip olacak.

screenshot-37.jpg

Galaxy Buds FE: Aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip, Bluetooth 5.2 bağlantısına sahip, 6 saate kadar müzik çalma süresi sunan ve 2 saatte şarj olabilen kablosuz kulaklık.

Samsung'un yeni Fan Edition cihazları, şirketin uygun fiyatlı ve performanslı cihazlara olan ilgisini yansıtıyor. Etkinliğin Türkiye'de de canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

HABERANKARA.COM

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da nereye gidelim diye düşünenler! Öyle bir yer var ki havası başınızı döndürecek

Ankara'da nereye gidelim diye düşünenler! Öyle bir yer var ki havası başınızı döndürecek