ANASAYFA Teknoloji Samsung Galaxy S24 serisinin tasarımı sızdırıldı!

Samsung Galaxy S24 serisinin tasarımı sızdırıldı!

Cep telefonu fiyatları artışını sürdürürken yeni modellerin adı da duyurulmaya devam ediyor. Cep telefonu modellerini yakından takip eden teknoloji meraklılarını şaşırtan açıklama geldi. Samsung'un merakla beklenen modeli S24'ün görüntüleri sızdırıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Samsung Galaxy S24 serisinin tasarımı sızdırıldı!

Türkiye'de artan fiyatlardan cep telefonları da etkilenmeye devam ediyor. Dövizin yükselişinden kaynaklı olarak cep telefonu fiyatlarının artması da vatandaşların bütçelerini zorluyor. Piyasaya sürülen yeni cep telefonu modelleri de yakından takip edilirken Samsung takipçilerini şaşırtan bir hamle yapıldı.

Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung, 2024 yılının ilk aylarında 'Galaxy S24' serisini tanıtmayı planlıyordu. Galaxy S23 serisinde kullanılan kavisli ve yuvarlatılmış çerçeve tasarımından daha farklı bir tasarımla müşterisinin karşısına çıkacağı iddia edilen Samsung'un S24 serisine ilişkin görüntülerin sızdırıldığı öğrenildi. Yeni akıllı telefonlarda daha düz bir ekran ve çerçeve kullanılması beklenen Samsung, sızdırılan görüntülerle teknoloji meraklılarını şaşırttı.

samsung-galaxy-s24-serisinin-tasarimi-sizdirildi.jpg

SAMSUNG GALAXY S24 SERİSİNİN TASARIMI SIZDIRILDI

Samsung, yeni amiral gemisi S24 serisi akıllı telefonun tasarımı sızdırıldı. İddialara göre Galaxy S23'teki kavisli çerçevelerin yerine daha düz bir çerçeve gelecek ancak kenarları kavisli olacak. Tasarımı sızdırılan S24,iddilara göre çerçeve bakımından iPhone 15 Pro'ya benziyor. LED flaşın Galaxy S23 gibi olmayacağı, birinci ve ikinci kamera arasına yerleştirildiği de iddia edildi.

samsung-galaxy-s24-serisi.jpg

Güç düğmesi ile ses yükseltme butonu sağ taraftaki çerçevede kaldığından düğme yerleşimi aynı şekilde kalacak. Tasarımı sızdırılan Galaxy S24'ün Galaxy S23 ile aynı ekran büyüklüğüne sahip olacağı da iddia edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En çok madalya alan sporcular Keçiören’den çıkıyor

En çok madalya alan sporcular Keçiören’den çıkıyor