ANASAYFA Teknoloji Samsung merak edilen akıllı yüzüğüne dair ilk paylaşımı yaptı

Samsung merak edilen akıllı yüzüğüne dair ilk paylaşımı yaptı

Akıllı teknoloji ürünleri dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Akıllı telefon ve saatlerden sonra akıllı yüzük trendi de hızlı bir şekilde ivme kazanmaya devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Samsung merak edilen akıllı yüzüğüne dair ilk paylaşımı yaptı

İnsanların yaygın olarak günlük hayatta kullandığı aksesuarların yerini artık akıllı teknoloji ile donatılmıl halleri almaya devam ediyor. Son yıllarda devam eden akıllı saat teknolojisine artık yeni bir ürün daha dahil olmaya devam ediyor.

Samsun yeni ürünlerini tanıttığı lansmanında adından çok söz ettirecek bir ürününe dair ilk detayları paylaştı. Söz konusu ürünün ise bir akıllı yüzük olduğu görüldü. Adını İngilizce 'deki yüzük kelimesinden alan “Galaxy Ring” ile ilgili çok kısıtlı bir paylaşım yapılmasına rağmen yapılan etkinliğin adından en çok söz ettiren ürünlerinden birisi oldu. 

KISITLI AÇIKLAMA

Sadece bir görüntüsü paylaşılan Galaxy Ring'in kullanıcılarına sağlık bilgilerine dair yardımcı olması beklenirken ek olarak bazı yapay zeka özellikleri sunabileceği öne sürüldü. Samsung'un sadece resmiyet kazandırmak amacıyla böyle bir ürünü olduğuna dair açıklama yapmasının haricinde herhangi bir açıklama yapmaması ürünün daha geliştirilme aşamasının devam ettiği ihtimalini akıllara getirdi.

DETAYLAR YOLDA

Teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki günlerde merakla beklenen akıllı yüzüğüne dair çok farklı detayları paylaşması bekleniyor. Ürünün fiyatının ve kullanıcılara kaç farklı seçenek ile sunulacağı ile ilgili şu an bir bilgi bulunmamakta. Yaşanan bu gelişmenin ardından dünya genelinde yapay zeka ile donatılan teknolojilere gösterilen ilginin artarak devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti seçim beyannamesi ne zaman açıklanacak?

AK Parti seçim beyannamesi ne zaman açıklanacak?