ANASAYFA Teknoloji Samsung yeni modelini duyurdu! Galaxy A25 5G geliyor

Samsung yeni modelini duyurdu! Galaxy A25 5G geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni akıllı telefon modeli Galaxy A25 5G'yi görücüye çıkardı. Türkiye'ye de gelecek telefonun özellikleri ve daha fazlası haberimizde...
Samsung yeni modelini duyurdu! Galaxy A25 5G geliyor

Dünyanın en çok tercih edilen teknoloji markalarından biri olan Günay Koreli şirket Samsung, yeni akıllı telefon modeliyle heyecanlandırmaya devam ediyor. 

Orta segment telefonu Galaxy A25 5G'yi piyasaya sürmeye hazırlanan Samsung, özellikleri ve daha fazlasını açıkladığı telefona dair detaylar ise şöyle: 

SAMSUNG GALAXY A25 5G ÖZELLİKLERİ 

Bugün Vietnam'da, teknoloji devi Samsung yeni telefonu Galaxy A25 5G'yi tanıttı. Uygun fiyatlı tanıtılan yeni telefonun özellikleri ise merak uyandırdı. 

Telefonun öne çıkan özelliklerinden ilki ‘Key Island’ adı verilen yeni çerçeve tasarımı oldu. Bu özellikle orta segment telefonlarda, yan panele yerleşik butonlar bir ‘ada’ içine alındı. Yeni tasarım özelliğinin ilerleyen dönemlerde 2024 model telefonlarda da olması bekleniyor. 

Samsung Galaxy A25 5G, 6.5 inç büyüklüğünde AMOLED, FHD+ çözünürlük, 120 Hz tazeleme oranı ve 1.000 nite kadar parlaklık değerine sahip olan ekran ile sunuluyor.  Telefonun ön kamerası 13 MP çözünürlük sunarken, arka kamerası ise OIS destekli 50 MP görüntü kalitesiyle karşımıza çıkıyor. 

Telefonun parmak izi okuyucu sensörü de yine ‘Key Island’ yeni çerçeve tasarımda yan panele monte edilmiş olarak tasarlanmış. 

8 GB RAM, 128 GP DEPOLAMA ALANI 

Galaxy A25 5G'in işlemcisi, Exynos 1280 işlemciden güç alıyor. Böylelikle telefon,  8 GB'ye kadar RAM ve 128 GB depolama alanı ile sunuluyor. Telefonun şarjı ise 25W hızlı 5 bin mAh batarya ile sunuluyor. 

Android 14 tabanlı One UI 6.0 ile çalışan telefonun arka kısmında OIS destekli 50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP derinlik odaklı kamera ile destekleniyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda görgü kuralları ve nezaket eğitimleri veriliyor

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları'nda görgü kuralları ve nezaket eğitimleri veriliyor