ANASAYFA Teknoloji Satışa çıkmadan stokları tükeniyor! Galaxy S24 serisi tüm ihtişamıyla geliyor

Satışa çıkmadan stokları tükeniyor! Galaxy S24 serisi tüm ihtişamıyla geliyor

Teknoloji devi Samsung'un yeni akıllı telefon modeli Galaxy S24, S24 Plus ve S24 Ultra daha satışa sunulmadan tükendi! Samsung hayranları şimdiden telefonun stoklarını bitirdi.
Satışa çıkmadan stokları tükeniyor! Galaxy S24 serisi tüm ihtişamıyla geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni telefon serisi Galaxy S24, S24 Plus ve S24 Ultra'yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni amiral gemisi telefonlara şimdiden ilgi büyük. 

Şirket, her geçen gün telefonlar hakkında yeni bir bilgiyi gözler önüne sererken, son güncelleme kullanıcıları heyecanlandırdı. Özellikle Galaxy S24'te bulunan zoom özelliği S23 Ultra'yı aratmıyor. Kullanıcıların merakla araştırdığı Galaxy S24'ün özellikleri ise şu şekilde: 

“Galaxy AI” ile yapay zeka desteği, 

Fotoğraftaki nesneleri taşıma, küçültme ve tamamen silme imkanı, 

12 MP'lik  özçekim kamerası,

3x optik yakınlaştırmalı 10MP kamera, 2x optik kalitede yakınlaştırma yapabilen 50MP geniş açı lensli kamera ve 12MP ultra geniş lensli kamera,

6.8 inç QHD+ 120 Hz, 2600nit, Dynamic AMOLED 2X ekran, 

Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 

12 GB RAM, 

5000 mAh 45W batarya. 

MEKSİKA'DA SATIŞA ÇIKTI! 

Samsung Galaxy S24 serisinin gündeme gelme sebeplerinden biri de şirketin lansmandan önce bir perakendeci firmaya telefonları ulaştırmasıyla yaşanan olaydan dolayı oldu. 

Meksikalı firme, lansmanı bekleyemeden Galaxy S24'ü satışa çıkardı. Meksikalı satıcı Doto'nun internet sitesinde telefonu satışa çıkarmasıyla telefonu heyecanla bekleyenler ne olduğunu anlamazken, satıcı kısa sürede telefonu satıştan kaldırdı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan sokaklarında temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Sincan sokaklarında temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor