ANASAYFA Teknoloji Spotify fiyatlarına zam yaptı! İşte yeni fiyatlar

Spotify fiyatlarına zam yaptı! İşte yeni fiyatlar

Tüm dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından olan "Spotify" ülkemizde abonelik fiyatlarına bir zam yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Spotify fiyatlarına zam yaptı! İşte yeni fiyatlar

Ülkemizde insanların eğlence amaçlı kullandığı uygulamalara birer birer zam gelmeye devam ediyor. Son olarak dünyaca ünlü müzik dinleme uygulaması Spotify Türkiye abonelik fiyatlarında değişikliğe gidildiğini açıkladı.

2006 yılında İsveçli girişimli Daniel Ek tarafından kurulan ve aradan geçen 18 yıllık süre boyunca dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme uygulaması olan Spotify, yaptığı açıklama ile Türkiye fiyatlarında yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı. Açıklama ile Spotify'in farklı paketerinin fiyatlarının kaç TL olacağı açıklandı. 

İŞTE 2024 SPOTIFY ABONELİK FİYATLARI

Reklamsız yerine Premium adlı üyelik çeşidini kullanan vatandaşlar, bireysel kullanım için 40 TL yerine 60,  “Premium Duo” adlı paket için 55 TL yerine 80 TL, “Premium Aile” adlı paket için ise 65 TL yerine aylık 100 TL ödeyecekler. Gençler arasında çok yaygın olan öğrenci paketinin ise 22 TL'den 33 TL'ye yükseltildiğ bildirildi. Son zamanlarda ülkemizde artan vergi fiyatlandırmaları, enflasyon ve uygulanan zamlardan dolayı bir çok ürüne ve hizmete zam gelmişti.

Yapılan bu zamların ardından eğlence amaçlı kullanılan Netflix gibi uygulamalarda fiyatlarında güncellemeye gitmiş, oyun satın alma platformu Steam ise artık TL değil dolar kuru ile hizmet vereceğini açıklamıştı. Artan fiyatların ardından önümüzde günlerde yeni zamların gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından geri ödeme listesine alınan ilaçlar hakkında yeni açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından geri ödeme listesine alınan ilaçlar hakkında yeni açıklama