Spotify kullanıcıları için üzücü haber geldi! Abonelik fiyatlarına zam geleceği iddia edildi

Dünya genelinde en çok tercih edilen müzik uygulamalarından biri olan Spotify hakkında gelen açıklamalara göre abonelik ücretlerine zam gelebileceği iddia edildi.

Spotify kullanıcıları için üzücü haber geldi! Abonelik fiyatlarına zam geleceği iddia edildi

Müzik severlerin en çok tercih ettiği uygulamalardan biri olan Spotify hakkında üzücü haber geldi. Yapılan açıklamalara göre yakın zaman içerisinde zamlanan üyelik ücretlerine yeni bir zam daha gelebileceği ifade edildi.

SPOTIFY ÜYELİK ÜCRETLERİNE ZAM GELECEĞİ İDDİA EDİLDİ!

Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre gelmesi beklenen bu zammın dünya çapında olduğu ifade edildi. Buna göre ise 1 dolar ile 2 dolar arasında değişen bir zammın uygulanabileceği iddiaların arasında yer aldı. Türkiye için fiyatlara nasıl yansıyacağı ise henüz bilinmiyor.

Tüm bunların yanı sıra fiyatların artması halinde Spotify tarafından yeni bir paket ile daha ucuz bir üyelik imkanının sunulabileceği de ihtimaller arasında.

GÜNCEL ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR?

Üyelik ücretlerine gelebileceği hakkında iddiaların gündem olmasının ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında güncel üyelik ücretleri yer aldı. Bu kapsamda güncel üyeler ya da üye olmak isteyen kişiler için paket ücretleri şu şekilde verildi;

Premium Bireysel = 59,99 TL/Ay

Premium Öğrenci = 32,99 TL/Ay

Premium Duo = 79,99 TL/Ay

Premium Aile = 99,99 TL/Ay

Gelmesi beklenen zam konusu netleşmezken, ne zaman geleceği hakkında da yetkili kişiler tarafından henüz açıklama yapılmadı.

SONRAKİ HABER