ANASAYFA Teknoloji Spotify şarkı falı nedir, nasıl kullanılır?

Spotify şarkı falı nedir, nasıl kullanılır?

Geçtiğimiz günlerde Spotify tarafından kullanıma sunulan şarkı falı uygulaması hakkında merak edilenlerin artmasının ardından uygulamanın nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
yazar
Sinem GÜVEN
Spotify şarkı falı nedir, nasıl kullanılır?

Spotif tarafından kullanıcıları için yenilikler sunulmaya devam ediyor. Yapılan son açıklamalara göre kullanıcılar için sunulan yeni deneyim sonucunda “Şarkı Falı” olarak yeni bir deneyim ile buluşturulacağı ifade edildi. Her yeni özelliği ile kullanıcılar için hem daha faydalı hem de daha eğlenceli bir ortam uygulanmasının amaçlandığı öğrenildi.

SPOTİFY ŞARKI FALI UYGULAMASI NEDİR?

WebTekno'da yer alan habere göre “Şarkı Falı” uygulamasının kafanıza takılan sorulara müziklerle yanıt verdiği ifade edildi. Buna göre şirket, “kozmik rehber” dediği özelliğe medyum veya falcı benzeri uygulamaların sunulduğu ifade edildi. Bununla birlikte en çok merak edilen konular arasında kullanıcıların bu uygulamaya nasıl yanıt verdiği idi. 

Şarkıları müzik ile yanıtlayan bu özellik kişilere belli başlı kategoriler verdi. Buna göre verilen başlıca kategoriler ise şu şekildeydi; okul, aşk, arkadaşlar ve aile, kariyer, geleceğim, öğle yemeği, tarz, hayatın en büyük gizemleri ve ben”

Spotify üyeliği olan kişilerin bu uygulamayı kolay bir şekilde kullanabileceği, belirli kategoriler üzerinden verilen tüm soruların uygulama sayesinde müzik ile yanıt bulabileceği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Üniversitesi Nadir Hastalıklar Merkezi törenle bugün açıldı!

Ankara Üniversitesi Nadir Hastalıklar Merkezi törenle bugün açıldı!