ANASAYFA Teknoloji Suya düşmüş bir iPhone'unuz varsa endişelenmeyin! Suyu çıkarmanın 3 yolu!

Suya düşmüş bir iPhone'unuz varsa endişelenmeyin! Suyu çıkarmanın 3 yolu!

Birçok telefon kullanıcısı telefonuna su kaçtıktan sonra ne yapacağını merak ediyor. Suya düşmüş bir iPhone'unuz varsa 3 teknik ile suyu çıkarabilirsiniz.
yazar
Haber Merkezi
Suya düşmüş bir iPhone'unuz varsa endişelenmeyin! Suyu çıkarmanın 3 yolu!

Günlük yaşamımızın parçası haline gelen akıllı telefonlar hayatımızın her alanında yerini koruyor. Bunun ile birlikte suya düşürme veya suyla teması gibi kazalar, telefona ciddi anlamda zarar veriyor.

Özellikle Iphone telefonu suya düşmüş ya da su ile temas ettiyse hoparlörinden suyu çıkarmanız gerekiyor. Çünkü su hem hoparlörlere hasar verirken aynı zamanda da sesin boğuk çıkmasına neden olabilir. Peki ama bu durumda neler yapılması gerekiyor.

SUYU HOPARLÖRDEN ÇIKARMANIN 3 YOLU

App Store'dan özel bir ton oluşturma uygulaması yükleyip iPhone'unuzun hoparlöründeki suyu kolaylık ile çıkarabilirsiniz.

Bunun le birlikte iPhone'unuzun hoparlöründen suyu çıkarmanın bir başka hızlı yolu da Water Eject kısa yolunu kullanmaktır. Siri kısa yoluna 'Hey Siri, Su Çıkar' diyerek telefonunuza giren suyu çıkarabilirsiniz.

Son olarak ise siri kısayolu kullanmak istemiyorsanız bunun dışında iPhone'unuzun hoparlöründen su çıkarmak için ücretsiz çevrimiçi ton oluşturucuları kullanabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde de telefonunuza giren ya da telefonunuz ile temas eden su kolaylık ile çıkar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İkilem Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

İkilem Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?