ANASAYFA Teknoloji Tecno Pova 6 Pro özellikleri neler, fiyatı ne?

Tecno Pova 6 Pro özellikleri neler, fiyatı ne?

Çinli teknoloji şirketi Tecno, yeni telefonu Pova 6 Pro ile kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tecno hayranları tarafından Pova 6 Pro'nun özellikleri ve fiyatı ise merak konusu oldu. Peki, Tecno Pova 6 Pro özellikleri neler, fiyatı ne? Detaylar haberimizde...
Tecno Pova 6 Pro özellikleri neler, fiyatı ne?

Çinli teknoloji şirketi Tecno, merakla beklenen yeni akıllı cep telefonu Pova 6 Pro için geri sayıma başladı. Yenilenmiş görünüm ve son teknoloji ile donatılmış Pova 6 Pro, şimdiden ilgi odağı olmuş durumda. 

Tecno ilgilileri ise Pova 6 Pro'nun özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı bile. Biz de Haber Ankara okurları için Tecno Pova 6 Pro hakkındaki merak edilenleri derledik… 

TECNO POVA 6 PRO ÖZELLİKLERİ NELER? 

Tecno Pova 6 Pro, kullanıcıların karşısına  6.78 inçlik devasa AMOLED ekranı, 1080×2436 piksel çözünürlüğü ve 120 Hz ekran yenileme hızı ile çıkıyor. 256 GB dahili depolama alanı ve 12 GB RAM ile gelen cihaz, kesintisiz deneyim imkanı da sunuyor. 

Batarya kapasitesi 6000 mAh olan Tecno Pova 6 Pro,  70W hızlı şarj desteği, 5G bağlantı desteği, IPX3 suya dayanıklılık seviyesi ve IP5X toza dayanıklılık seviyesini de bulunduruyor. 

Ana kamerası 108 MP çözünürlüğünde olan cihazın, 32 MP ön kamerası kullanıcılara yüksek kalitede fotoğraf çekme deneyimi sağlıyor. Cihazda, MediaTek Dimensity 6080 yonga seti, 2.4 GHz CPU frekansı ve Mali-G57 MC2 grafik işlemci de kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

TECNO POVA 6 PRO FİYATI NE? 

Tecno Pova 6 Pro henüz piyasaya sürülmediği için fiyatı belirlenmedi. İlerleyen günlerde Türkiye pazarındaki fiyatının netleşeceği düşünülüyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi işçi personellerinin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı

Pursaklar Belediyesi işçi personellerinin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı