ANASAYFA Teknoloji TEKNOFEST, heyecan dolu son gün etkinlikleriyle devam ediyor!

TEKNOFEST, heyecan dolu son gün etkinlikleriyle devam ediyor!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TKNOFEST, beşinci ve son gününde unutulmaz aktiviteler, yarışmalar ve nefes kesen hava gösterileriyle ziyaretçilerine veda ediyor.
yazar
Haber Merkezi
TEKNOFEST, heyecan dolu son gün etkinlikleriyle devam ediyor!

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, son gününde bir dizi aktiviteye, yarışmalara ve nefes kesen hava gösterilerine ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlik, T3 Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleşiyor ve Etimesgut Havaalanı'nda ziyaretçilere kapılarını açmaya devam ediyor.

teknofest-aa-1907269.jpg

Son Gün Etkinlikleri

TEKNOFEST'te dikey rüzgar tünelleri, iklim tünelleri, güneş gözlemi, planetaryum, uzay temalı çocuk parkı, simülasyon deneyim alanları, paydaş-sponsor-katılımcı stant aktiviteleri, kara ve hava araçları sergisi, sıcak hava balonu ve pedallı uçuş etkinlikleri gibi birçok etkinlik yer alıyor.

maxresdefault.jpg

Bugün, festival "Cazın Kartalları", "Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa" ve "Hürkuş-Gökbey Müzikali" gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak. Ayrıca hava gösterileri ve yarışmalar etkinlik süresince devam edecek.

Festival alanı bugün saat 19.00'a kadar ziyaret edilebilecek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır gibi özel konukların katılımı bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TEKNOFEST Ankara 3 Eylül etkinlik takvimi belli oldu!

TEKNOFEST Ankara 3 Eylül etkinlik takvimi belli oldu!