ANASAYFA Teknoloji Threads ilk güncellemesini aldı! iOS kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor!

Threads ilk güncellemesini aldı! iOS kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor!

Teknoloji devi Meta'nın geliştirdiği sosyal medya devi Twitter'a rakip uygulama Threads iOS cihazlarında ilk güncellemesini aldı.
yazar
Haber Merkezi
Threads ilk güncellemesini aldı! iOS kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor!

Threads ilk güncellemesini aldı! iOS kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor!- Dünyaca ünlü teknoloji devi Meta geçtiğimiz günlerde geliştirdiği Threads'ın erişime açılmasıyla sosyal medya devi Twitter'a rakip olmuştu.

Dünyada kısa süre içerisinde adından söz ettiren uygulamadaki kullanıcı sayısı her geçen gün artarken platform yeni özellikleriyle de kendisini geliştirmeye devam ediyor.

Son olarak uygulama ve güncelleme konusunda da hamle yapan Threds platformu, iOS cihazlarda hataları gideren bir güncelleme yaptı.

Böylelikle gelen güncellemeyle beraber, milyonlarca kullanıcıya ulaşan platformda artık fotoğraf veya video paylaşımı yaparken yaşanan çökme problemi olmayacak.

Öte yandan iOS 17'nin beta kullanıcıları için Threads, 10 fotoğraf içeren bir karusel paylaşımı yapılmasına olanak tanıyor.

Bu güncellemede büyük yenilikler yer almasada uygulama aksamını bozan bugların düzeltildiği ve Threads'in daha stabil çalıştığı belirtildi.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg Threads hesabından, platforma üye olan kullanıcı sayısının 70 milyonu geçtiğini duyurarak, "Beklentilerin epey üstünde" olduğunu belirtmişti.

Sizlerde teknoloji haberlerini takip etmek için (Haberankara.com) adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekonomide hareketli dakikalar! Borsa kapanışı rekor seviyede tamamladı!

Ekonomide hareketli dakikalar! Borsa kapanışı rekor seviyede tamamladı!