ANASAYFA Teknoloji Turkcell 30. Yıl Hediyesi nasıl alınır, Turkcell ikiye katla nasıl yapılır?

Turkcell 30. Yıl Hediyesi nasıl alınır, Turkcell ikiye katla nasıl yapılır?

Milyonlarca abonesi bulunan GSM şirketlerinden Turkcell, 30. yılına özel hediye uygulamasını başlattığını duyurdu. Mobil operatörler arasında yer alan Turkcell 30. yılını kutlamak için 30. yıl hediye uygulamasını hayata geçirirken aboneler de bu uygulamadan nasıl yararlanacaklarını sorgulamaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Turkcell 30. Yıl Hediyesi nasıl alınır, Turkcell ikiye katla nasıl yapılır?

GSM şirketi Turkcell, 30'uncu yılını kutluyor. 30'uncu yılına özel hediye uygulaması ile gündeme gelen Turkcell, kuruluş yıl dönümü milyonlarca abonesinin gündemine girdi. Abonelerine 30'uncu yılına özel hediye verecek olan Turkcell, kampanya açıklaması ile gündem oldu.  Abonelerine hediyeler verecek olan Turkcell , ‘İkiye Katla’ uygulamasını duyururken aboneler de ‘’Turkcell 30 yıl hediye nasıl alınır?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. 

Turkcell kuruluşunun 30'uncu yılını kutlamak için 30. yıl hediye uygulamasını başlattığını duyurdu. Abonelerine hediye sunan Turkcell,  ile ilgili olarak aboneler de ‘’Turkcell 30. Yıl Hediyesi nasıl alınır, Turkcell ikiye katla nasıl yapılır?'' sorularına yanıt aramaya başladı. 

TURKCELL 30. YIL HEDİYESİ NASIL ALINIR?

Turkcell abonelerinin 30'uncu yıl hediye kampanyasına katılmak için cep telefonunun kısa mesaj bölümünden “30YIL” yazıp 2222’ye SMS göndermesi gerekiyor. Bu SMS'i gönderen abonelerin mevcut paketlerindeki hakları ikiye katlanacak. Dolayısıyla Turkcell 30. yıl kampanyası ile internet, dakika ve SMS haklarınızı ikiye katlama imkanınız olacak. Tüm Turkcell abonelerine açık olan 30 yıl 2222 kampanyası 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Turkcell tarafından abonelerine gönderilen mesajda ise ‘’30YIL yazıp 2222’ye gönderen Turkcell abonelerine, “Turkcell den 30. Yıl Kampanyası Kampanya kapsamında bir ay geçerli olacak şekilde yurt içi her yöne 2000 DK, 1000 SMS, 25 GB hediyeleriniz hattınıza tanımlanmıştır. Tanımlanan tüm hediye paketlerinizi Turkcell uygulaması üzerinden görüntüleyebilirsiniz: https://dijital.li/kAa0x Güle güle kullanın” ifadeleri yer aldı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da bir lise öğrencisi öğretmenini bıçakladı!

Ankara'da bir lise öğrencisi öğretmenini bıçakladı!