ANASAYFA Teknoloji Türkiyede üretilen milyonlarca vatandaşın ilgisini çeken Xiaomi Redmi 12 satışa çıktı!

Türkiyede üretilen milyonlarca vatandaşın ilgisini çeken Xiaomi Redmi 12 satışa çıktı!

Milyonlarca kişinin beklediği Türkiye'de üretilen Xiaomi Redmi 12 modeli, 1 Eylül'de satışa çıktı. Xiaomi Redmi 12, yüksek performans ve uygun fiyatıyla raflarda yerini aldı.
yazar
Haber Merkezi
Türkiyede üretilen milyonlarca vatandaşın ilgisini çeken Xiaomi Redmi 12 satışa çıktı!

XİAOMİ REDMİ ÖZELLİKLERİ
Yenilikçi tasarım detayları ile ülkemizde piyasaya sürülen ve milyonlarca öğrenciyi heyecanlandıran Xiaomi Redmi 12, orta segment akıllı telefonlar arasında dikkat çekmeyi başardı. Redmi, 12,8,17 mm kalınlığında arka cam yüzeyi ile yenilenen kamera tasarımı ve estetik görünümüyle kullanıcılara rahat bir tutuş sunuyor. 3,5 mm kulaklık girişi ve hızlı şarj özelliği ile donatılan Redmi, IP53 derecesi ile günlük hayatta toz ve su sıçramalarına karşı dayanıklılık sağlıyor. En çok dikkat çelen özelliklerinden biri 90 Hz Adaptif Senkronizasyon özelliğine sahip 6,79 inç FHD+Nokta ekranıdır. Bu özellik yüksek çözünürlükle okuma, video izleme ve oyun oynama gibi aktiviteleri üst düzey bir görüntüyle sunar. Redmi 12, 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro kamera ile çeşitli çekim seçenekleri sunarken, 50 MP ana kamera özelliği ile detayları net bir şekilde yakalıyor. 1 TB'a kadar yükseltilebilir depolama alanı ile kullanıcılarına bolca hafıza alanı sunarken, MediaTek Helio G88 işlemci tarafından destekleniyor ve hafıza genişletmeyle 2. GHZ'ye kadar saat hızına ulaşabilir.Xiaomi Redmi 12, 16 saat video izleme, 133 saat müzik dinleme veya 26 saat kitap okuma süresiyle 5.000 mAh pil, uzun süreli kullanım sunar. Ayrıca Redmi 12 en çok tercih edilen gece siyahı, gök mavisi ve kutup gümüşü renkleriyle alıcılarına sunuldu.

redmi-12.jpgXİAOMİ REDMİ 12 KAÇ TL'YE SATILACAK ?

Türkiye'de üretilen Xiaomi Redmi 12, 128 GB depolama alanı ve 4 GB RAM özelliği ile 7.999 TL fiyatıyla raflarda yerini aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediyesi, kültürel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı!

Etimesgut Belediyesi, kültürel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı!