ANASAYFA Teknoloji Türkiye'nin 4. GSM operatörü geliyor! Abone alımları başladı

Türkiye'nin 4. GSM operatörü geliyor! Abone alımları başladı

Ülkemizde yıllardır mobil iletişimde sadece 3 tane operatör bulunuyordu. Bu durumun artık değişeceği yapılan açıklama ile resmen belli oldu. Türkiye'nin 4. GSM operatörü olacak Netgsm'in abone alımlarına başladığı duyuruldu
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Türkiye'nin 4.  GSM operatörü geliyor! Abone alımları başladı

Türkiye'de uzun yıllardır mobil iletişim 3 adet firma ile ilerliyordu. Kullanıcılar bu 3 firmadan kendilerine uygun olanı tercih ediyor, bu şekilde iletişimlerini sürdürüyordu. Bir çok kurum kendi altları ile mobil iletişim konusunda yatırım yapsa bile bu 3 firmadan anlaştıklarının teknik altyapısını kullanıyordu.

Fiyatları konusunda bir çok defa eleştiriye uğrayan firmalar ile ilgili tartışmalar devam ederken vatandaşlar yeni bir GSM operatörünün hayatlarına gireceğini öğrendi. Yapılan araştırmada söz konusu 4. GSM operatörün adının Netgsm olduğu öğrenildi. Netgsm Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal yaptığı açıklamada abone alımlarına başladıklarını ve başvuruların sanal ortamda yapılabileceğini ifade etti.

“ABONE ALIMLARINA BU AY İTİBARİYLE BAŞLADIK”

Başkan Öcal “Gerekli başvuruları yaptık. Abone alımı herhangi bir bayiye gitmeden, e-Devlet veya akıllı telefonlardaki yapay zeka doğrulamalı mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor. Abone alımına bu ay itibarıyla başladık” dedi. Başkan Öcal numara taşıma işlemleri ile birlikte yıl sonuna kadar 3 milyon aboneye ulaşmayı hedeflediğini aktardı. Başkan Öcal 0510 22X XXXX numara bloğunu satın aldıklarını ve bu şekilde başlayacak şekilde numaraları dağıtacaklarını işaret etti.

Yapılan bu açıklamanın ardından vatandaşların söz konusu operatöre nasıl bir şekilde ilgi göstereceği ve söz konusu operatörün uzun süreli olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mevduat faizleri yükseldi mi, geriledi mi?

Mevduat faizleri yükseldi mi, geriledi mi?